Ο Γιώργος Αγγελόπουλος το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε καλεσμένος στο «Direct» του Τάκη Χατζή και απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει ρόλο παρουσιαστή στο νέο κύκλο του Survivor ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα ήθελε να το συμπαρουσιάσει με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αρχικά σημείωσε πως δεν θα λάμβανε ξανά μέρος στο Survivor ενώ, όσον αφορά την παρουσίαση, τόνισε πως «θα το συζητούσα σίγουρα γιατί είναι ένα πρότζεκτ που με έκανε γνωστό αφενός και αφετέρου είναι κάτι το οποίο το γνωρίζω. Τώρα, η παρουσίαση είναι ένα κομμάτι το οποίο δεν θα έλεγα ότι το γνωρίζω αλλά θα το συζητούσα για να δω αν μπορώ ή όχι».

Όσον αφορά, δε, μια ενδεχόμενη συμπαρουσίαση του Survivor με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ξεκαθάρισε πως «όχι, δεν θα το έκανα. Καταρχήν δεν νομίζω ότι το Survivor χρειάζεται δύο παρουσιαστές.»

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους ο Τάκης Χατζής ρώτησε τον Γιώργο Αγγελόπουλο τι είναι αυτό που τον φοβίζει περισσότερο: «Έχω φόβο Θεού»,  απάντησε ο Ντάνος. Ενώ στην ερώτηση αν θα πήγαινε να κοινωνήσει εν μέσω πανδημίας ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε πως θα το έκανε. «Φυσικά θα πήγαινα να κοινωνήσω, δεν με ενοχλεί η πανδημία».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!