Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton κατηγορούνται ότι παραβίασαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό στη Βρετανία. Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη οικογενειακή βόλτα που έκαναν ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ.

Ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους περπάτησαν στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο μονοπάτι στο κτήμα Σάντριγχαμ, στο Νόρφολκ. Μαζί τους ήταν ο πρίγκιπας Έντουαρντ, η σύζυγός του Σοφία και τα δύο παιδιά τους. Όμως, το Νόρφολκ είναι στη δεύτερη κατηγορία, σε ό,τι αφορά τα μέτρα για τον κορωνοϊό που είναι σε ισχύ στη Βρετανία. Κάτι που σημαίνει ότι έως 6 άνθρωποι μπορούν να συναντηθούν σε εξωτερικό χώρο, αν δεν προέρχονται από το ίδιο νοικοκυριό. Ο κανονισμός ισχύει και για τα παιδιά, κάθε ηλικίας

Οι δύο οικογένειες έφτασαν στο μονοπάτι και αποχώρησαν ξεχωριστά, ανέφεραν πηγές της Daily Mail, αν και παραδέχθηκαν ότι η τήρηση αποστάσεων μεταξύ συγγενών είναι δύσκολη υπόθεση μερικές φορές.

«Όπως καταλαβαίνει οποιοσδήποτε έχει μικρά παιδιά, υπήρχαν στιγμές στον περίπατο των 90 λεπτών που ήταν δύσκολο να μείνουν μακριά οι δύο οικογένειες, ιδιαίτερα σε κάποια σημεία του μονοπατιού», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

 Δεν είναι τα μόνα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έχουν επικριθεί για τη στάση τους απέναντι στα μέτρα για τον κορωνοϊό. Αυτό τον μήνα η πριγκίπισσα Βεατρίκη- εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ- κατηγορήθηκε ότι παραβίασε τους κανόνες, έπειτα από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία πήγε για δείπνο σε εστιατόριο του Λονδίνου με τον σύζυγό της και ομάδα φίλων.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!