Προβλήθηκε πριν από λίγες ώρες αποκλειστικά από το CBS, η πολυαναμενόμενη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle θα μεταδοθεί και από την ελληνική τηλεόραση σήμερα στις 4 το απόγευμα.

Η Meghan δεν δίστασε να αναφερθεί σε όλα όσα την οδήγησαν να θελήσει να απομακρυνθεί από τη βασιλική οικογένεια και να ξεκινήσει με τον Πρίγκιπα Harry μια νέα ζωή μακριά από το Παλάτι κι αναφέρθηκε στο πώς είχε επηρεαστεί η ψυχική υγεία της, αποκαλύπτοντας ότι είχε αυτοκαταστροφικές σκέψεις.

«Ντρεπόμουν τότε το να το πω, ντρεπόμουν ακόμα και να το παραδεχτώ στο Harry. Αλλά ήξερα ότι εάν δεν το έλεγα, τότε θα το έκανα. Απλά δεν ήθελα να πλέον να ζω», είπε και πρόσθεσε: «Ήταν ξεκάθαρο και αληθινό και πολύ τρομαχτικό και ήταν κάτι το οποίο σκεφτόμουν συνέχεια”, συμπλήρωσε. “Πίστευα ότι αυτό θα τα έλυνε όλα για όλους».

Η Meghan αποκάλυψε στην Oprah πως δεν είχε καμία βοήθεια στο παλάτι από τον μηχανισμό, παρόλο που είχε ζητήσει πολλές φορές την βοήθεια τους. «Έφτασα στην άκρη του γκρεμού, κατέρρευσα ψυχολογικά. Είχε άμεση ανάγκη από ειδικό. Ο Harry πήγε και ζήτησε βοήθεια, να δούμε έναν ψυχολόγο, έναν ειδικό. Ακόμη και αυτό το αρνήθηκαν».

Οι υπεύθυνοι προσωπικού του Παλατιού είπαν στον Harry, πως δεν μπορεί να γίνει κάτι, γιατί δεν είναι εργαζόμενη, αλλά μέλος της βασιλικής οικογένειας. «Το λέω αυτό τώρα, γιατί υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θέλουν να ζητήσουν βοήθεια και δεν τολμούν. Εγώ τόλμησα να ζητήσω και την αρνήθηκαν», είπε η Meghan.

Πριν αποχωρήσουν από το Παλάτι, υπήρξαν τρεις επαφές με την Βασίλισσα και άλλες δύο με τον πρίγκιπα Κάρολο. Μετά σταμάτησε να απαντάει στα τηλεφωνήματα του Harry, όπως αποκάλυψε ο ίδιος και του ζήτησε να του τα γράψει σε ένα γράμμα. «Τότε αποφάσισα να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να δω εγώ και μόνον εγώ τι μπορώ να κάνω για την οικογένεια μου». Έτσι πάρθηκε η απόφαση της αποχώρησης από το Παλάτι.

Όταν αντιλήφθηκε πως η Meghan είχε αυτοκτονικές τάσεις και δεν ήθελε άλλο να ζει, ο Harry τρόμαξε. «Δεν ήξερα τι να κάνω, ήμουν φοβισμένος. Στην αρχή δεν είπα στην οικογένεια μου ότι χρειαζόμαστε βοήθεια. Ντρεπόμουν. Αλλά όταν βρήκε τοίχο στους θεσμούς και τους μηχανισμούς, τότε στράφηκε στους δικού τους και του είπε «πως αυτό που ζούμε δεν θα έχει καλό τέλος».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!