Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας που ήταν την Κυριακή στην Αγγλία,  οι George, Charlotte και Louis έγραψαν κάρτες όχι μόνο για τη μητέρα τους, Kate Middleton, αλλά και για τη γιαγιά τους, την πριγκίπισσα Diana.

Το Παλάτι του Kensington μοιράστηκε φωτογραφίες από τις κάρτες που ετοίμασαν μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, όπως και τα τρυφερά μηνύματα που τις συνόδευαν.

 Ο 7χρονος Πρίγκιπας George έγραψε: «Αγαπημένη μου γιαγιά, Πολύ Χαρούμενη Ημέρα της Μητέρας. Σε αγαπώ πολύ και σε σκέφτομαι πάντα. Σου στέλνω πολύ αγάπη, από τον George».

Η Charlotte που είναι 5 ετών έγραψε: «Αγαπημένη μου γιαγιά Diana, σε σκέφτομαι στη Γιορτή της Μητέρας. Σε αγαπώ πολύ. Λείπεις πολύ στον μπαμπά. Με αγάπη, Charlotte».

Τέλος, ο μικρότερος γιος του William, ο μόλις 2 ετών Louis, διακόσμησε τη δική του κάρτα με αυτοκόλλητα από ένα παιδικό βιβλίο που έχει τίτλο «Μάντεψε πόσο σε αγαπώ».

Μαζί με τις φωτογραφίες, το Παλάτι μοιράστηκε ένα μήνυμα για όλους όσους περνούν τη φετινή Γιορτή της Ημέρας μέσα στη θλίψη της απώλειας.

«Αυτή τη χρονιά, η Γιορτή της Μητέρας είναι και πάλι διαφορετική. Πολλοί από εμάς είμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας αλλά σκεφτόμαστε μπροστά, στο όχι τόσο μακρινό μέλλον, όταν θα μπορούμε να αγκαλιάσουμε ξανά τη μητέρα μας», γράφει το μήνυμα. «Όμως για όσους έχουν βιώσει την απώλεια, η σημερινή ημέρα είναι πολύ δύσκολη. Κάθε χρόνο, στη Γιορτή της Μητέρας, ο George, η Charlotte και ο Louis φτιάχνουν κάρτες σε ανάμνηση της γιαγιάς τους Diana, για χάρη του William. Όποιες κι αν είναι οι συνθήκες, σε θυμόμαστε αυτή τη μέρα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!