Η Hailey Bieber μόλις έφτιαξε το δικό της κανάλι στο YouTube, το οποίο θα περιλαμβάνει μια σειρά από διαφορετικά πράγματα, από βίντεο φροντίδας της επιδερμίδας, travel blogs, μέχρι βίντεο για μαλλιά και μακιγιάζ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η Bieber θα ανεβάζει βίντεο -που θα περιλαμβάνουν επίσης beauty tutorials και lifestyle tips κάθε δεκαπέντε μέρες, μέχρι το τέλος του 2021.

Θα υπάρχει επίσης ένα talk show με τίτλο «Who ‘s in my bathroom» όπου η Hailey θα παίρνει συνεντεύξεις από καλεσμένους μέσα στο μπάνιο της. Η πρώτη τέτοια συνέντευξη είναι ήδη στον αέρα στο κανάλι και φιλοξενεί την κολλητή φίλη της Bieber, Kendall Jenner. 

Το κανάλι θα είναι επιπλέον ένα βήμα από όπου το μοντέλο θα μπορεί να μοιράζεται τις απόψεις της για θέματα που την ενδιαφέρουν, όπως η πολιτική, η πίστη και η ψυχική υγεία.

Όπως είπε η ίδια, ο λόγος για τον οποίο το δημιούργησε ήταν για να δώσει την ευκαιρία στους θαυμαστές της να τη γνωρίσουν καλύτερα αλλά και να μπορεί να ελέγχει τις πληροφορίες που κυκλοφορούν για εκείνη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!