O Jared Leto όπως έχει γίνει γνωστό θα πρωταγωνιστήσει στην πολυαναμενόμενη ταινία για τη δολοφονία του Maurizio Gucci με τίτλο «House of Gucci» του Ridley Scott.

Ο 49χρονος ηθοποιός θα υποδυθεί τον σχεδιαστή μόδας Paolo Gucci σε μεγάλη ηλικία, για αυτό η μεταμόρφωση για τον ρόλο ήταν μεγάλη, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα στο Μιλάνο. Με γκρι και ελάχιστα μαλλιά, σημάδια και ρυτίδες, ο Jared Leto ήταν αγνώριστος ενώ φορούσε ένα ροζ κοτλέ κοστούμι και το μόνο που είχε κρατήσει δικό του ήταν το μουστάκι.

Τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται κανονικά στην Ιταλία με πρωταγωνιστές τον Adam Driver και τη Lady Gaga στους ρόλους των Maurizio Gucci και Patrizia Reggiani -την πρώην σύζυγο του Maurizio που καταδικάστηκε το 1995 για τη μηχανορραφία της δολοφονίας του. H Reggiani είχε καταδικαστεί σε 29 χρόνια φυλάκισης και αποφυλακίστηκε μετά από 18 χρόνια το 2016.

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες της Lady Gaga και του Adam Driver στο σετ με υπέροχα outfits που μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για το πόσο εντυπωσιακά θα είναι τα κοστούμια της ταινίας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!