Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, καθώς πριν από λίγες ώρες η σύζυγος του, Δέσποινα Μαραγκουδάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Το πρωί της Παρασκευής ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not».

«Για πρώτη φορά μπαμπάς στη ζωή, γιατί στους ρόλους κάνω 30 χρόνια τον μπαμπά. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε εξίσου καλά, όπως και στους ρόλους. Το κοριτσάκι μας γεννήθηκε χθες τα ξημερώματα στις 6:36 πμ. Είναι πολύ καλά και αυτό και η μητέρα του. Καλά είμαστε και ευτυχισμένοι.

Δεν έχω άγχος, μια μικρή αμηχανία έχω. Ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νομίζω πως όταν το ζεις καταλαβαίνεις τα καλά και τις αγωνίες που θα έρθουν στην πορεία. Είμαι προετοιμασμένος για αυτό το ρόλο. Γεννήθηκε 2.940 γρ. Δεν λέμε ακόμη σε ποιον μοιάζει για να έχουν κάποιοι αγωνίες. Εξιτήριο θα πάρουμε την Κυριακή. Θα πάμε σπίτι και θα ξεκινήσουμε την κανονική μας ζωή» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!