Η Rihanna είναι κι επίσημα δισεκατομμυριούχος καθώς η συνολική της περιουσία αγγίζει τα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει το Forbes. Η 33χρονη pop star και επιχειρηματίας κατέκτησε τον τίτλο της πλουσιότερης τραγουδίστριας στον κόσμο!

Μάλιστα, όπως αναφέρεται  το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της pop star (1,4 δισεκατομμύρια δολάρια/1 δισεκατομμύριο ευρώ) δεν προέρχεται από το χώρο της μουσικής, αλλά από το 50% των μετοχών της στη σειρά καλλυντικών που έχει ιδρύσει, την «Fenty Beauty». Ακόμη, η ίδια είχε υπογράψει μία σειρά εσωρούχων, Savage X Fenty που είχε πολλά κέρδη από αυτή τη συνεργασία.

Η Rihanna είναι πλέον επίσημα δισεκατομμυριούχος και η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο, πρώτα από όλα χάρη στην τεράστια επιτυχία της σειράς Fenty Beauty. Όπως επισημάνει το Forbes, η Rihanna βρίσκεται πίσω από την Orpah Gail Winfrey με 2,7 δισεκατομμύρια δολάρια (1,9 δισεκατομμύρια δολάρια).

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια το beauty brand που ίδρυσε ξεχώρισε για την ποικιλομορφία στη βιομηχανία του μακιγιάζ όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά να διαθέτει στις γυναίκες 40 αποχρώσεις foundation ώστε η καθεμία να βρει τη δική της μοναδική απόχρωση.

Η τραγουδίστρια παρουσίασε για πρώτη φορά τη σειρά της στα Sephora, αυξάνοντας τις πωλήσεις της, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!