Ο Kit Harington λίγο μετά το τέλος της σειράς «Game of Thrones», στην οποία πρωταγωνιστούσε ως Jon Snow,  αντιμετώπισε προβλήματα με το αλκοόλ και βρέθηκε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. 

Φαινομενικά, ο τηλεοπτικός Jon Snow φαινόταν πως τα είχε όλα. Μία επιτυχημένη καριέρα, χρήματα και φήμη, τον έρωτα αφού το 2018 παντρεύτηκε την συμπρωταγωνίστριά του, Rose Leslie. Κι όμως ο ίδιος πολεμούσε τους δικούς του εσωτερικούς δαίμονες, κρατώντας για καιρό κρυφά τα πραγματικά του συναισθήματα, με αποτέλεσμα το 2019 να εισαχθεί σε κέντρο αποτοξίνωσης και αποκατάστασης.

Όπως δήλωσε ο ηθοποιός στην εφημερίδα The Sunday Times, πέρασε μία πολύ δύσκολη περίοδο ύστερα από το τέλος της σειράς, με αποτέλεσμα να καταφύγει στο ποτό. «Φτάνεις σε ένα σημείο όπου νιώθεις ότι είσαι κακός άνθρωπος, ότι ντρέπεσαι για τον εαυτό σου. Αισθάνεσαι πως δεν υπάρχει διέξοδος, και αυτό είναι που είσαι.», είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή του ο Harington, ο οποίος για να καταφέρει να μείνει νηφάλιος, έπρεπε να πιστέψει πως μπορεί να αλλάξει. «Νομίζω πως είναι το πιο όμορφο πράγμα. Με βοήθησε πολύ. Ήταν κάτι, το οποίο το κράτησα. Η ιδέα ότι μπορούσα να κάνω αυτή την τεράστια, θεμελιώδη αλλαγή του ποιος είμαι και πού όδευα στη ζωή μου», εξομολογήθηκε. 

Στην ίδια συνέντευξη, ο Harington αποκάλυψε πως είχε τάσεις αυτοκτονίας. «Ναι φυσικά. Πέρασα από περιόδους πραγματικής κατάθλιψης όπου ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά, έχοντας την ελπίδα πως με την εξομολόγησή του θα καταφέρει να βοηθήσει έστω έναν άνθρωπο. «Όμως δεν θέλω να με βλέπουν ως μάρτυρα ή ως κάτι ξεχωριστό. Βίωσα κάτι, ήταν η δική μου εμπειρία. Αν βοηθάει κάποιον, τότε αυτό είναι πολύ καλό», πρόσθεσε.

Ο Harington εξήγησε πως σε ό,τι αφορά τις εξαρτήσεις του ήταν πολύ κρυψίνος με αποτέλεσμα κανείς να μη καταλάβει τίποτα, ακόμα και οι πολύ κοντινοί του. Επομένως, ήταν μία έκπληξη και για τη γυναίκα του, η οποία στάθηκε στο πλευρό του. 

Προς το παρόν δηλώνει πως είναι ένας πολύ ευτυχισμένος και νηφάλιος άνθρωπος, ο οποίος έχει μια τέλεια σχέση με το παιδί του, το οποίο καλωσόρισαν με τη Rose Leslie τον περασμένο Φεβρουάριο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν βασανιστικοί, βγάζοντας το καπέλο στις μονογονεϊκές οικογένειες, για τις οποίες δεν μπορεί να φανταστεί καν πώς τα καταφέρνουν. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!