Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Berguzar Korel, η Τουρκάλα ηθοποιός, η οποία έγινε γνωστή στο ελληνικό κοινό από την σειρά του ΑΝΤ1 «Χίλιες και μία νύχτες» καθώς είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και επίσης ηθοποιό Halit Ergenc.

Η Τουρκάλα πρωταγωνίστρια έχει δύο γιους με τον αγαπημένο της, ενώ αυτήν την περίοδο περιμένει το τρίτο της παιδί. Ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2020 κι ενώ είχαμε ήδη κορωνοϊό. Η τουρκική εφημερίδα Ηurriyet φιλοξένησε δηλώσεις της ηθοποιού όπου αναφερόταν στην εμπειρία της, θέλοντας να δώσει κουράγιο σε άλλες γυναίκες που μπορεί να βίωσαν τα ίδια.

«Και στους δύο γιους μου είχα φυσιολογικό τοκετό. Θα μπορούσα να έχω κάνει καισαρική. Αυτό δεν θα με έκανε λιγότερο μητέρα… Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να ’ναι καλά το μωρό» είπε και συνέχισε: «Μια μέρα μετά τη γέννα ανακοινώθηκε το πρώτο περιστατικό κορωνοϊού. Πέρασα με μεγάλο άγχος τη λοχεία και το θηλασμό.

Αλλά δεν είχα την πολυτέλεια να αφεθώ σε ορμονικές, ψυχολογικές και σωματικές διαταραχές. Ήδη, από την αρχή της εγκυμοσύνης μου, είχα έντονα ψυχολογικά θέματα και σωματικούς πόνους. Κι εγώ απόρησα πώς άντεξα, αλλά νομίζω η απάντηση είναι προφανής: με κράτησε το θαύμα που είχα μέσα μου» ανέφερε μεταξύ άλλων..

Μάλιστα η Berguzar Korel αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό παρόλο που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μοιράστηκε μάλιστα μα φωτογραφία στα stories της στο Instagram όπου αναφέρει ότι με την απόφασή της αυτή θέλει να προστατεύσει τα δικά της παιδιά αλλά και γενικότερα τα παιδιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!