Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» μίλησε ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων στο «Nox».

Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη του Ελένη.

«Ακούω ακόμα αρνητικά σχόλια. Με πεισμώνουν και μου δίνουν δύναμη. Έχω την εμπειρία να μπορώ να κάνω την αυτοκριτική μου όταν ακούω αρνητικά σχόλια», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που τον ενόχλησε. «Ήμουν στη Σαντορίνη, έκανα διακοπές και βγήκα σε μια εκπομπή και είπα ότι εδώ και δύο χρόνια οι καλλιτέχνες είμαστε σε αναστολή και κάνουμε αναγκαστικές διακοπές. Έπεσαν να με φάνε. Στεναχωρήθηκα για τα αρνητικά σχόλια του κόσμου γι’ αυτή τη δήλωση».

Εκτός από ένας επιτυχημένος τραγουδιστής είναι ένας ευτυχισμένος μπαμπάς. Η κόρη που έχει αποκτήσει με την Υβόννη Μπόσνιακ είναι η μεγάλη του αδυναμία.

«Αγαπημένο τραγούδι της κόρης μου είναι το “Εγώ γεννήθηκα ξανά”. Η Ελένη μαθαίνει να παίζει πιάνο. Δεν έχει ιδιαίτερη έφεση, αλλά χαίρομαι που την ενδιαφέρει πολύ η μουσική. Μακάρι να μάθει να παίζει πιάνο και να τραγουδάμε μαζί κάποια στιγμή», δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!