Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν σήμερα καλεσμένη στο “Πρωινό” και μεταξύ άλλων σχολιάσε το φετινό “Just the 2 of us”, λέγοντας πως της άρεσε περισσότερο ο Γιώργος Καπουτζίδης από τη Ζέτα Μακρυπούλια.
Για το J2US είπε: «Θα ήθελα να το παρουσιάσω αν ήταν στον ΑΝΤ1 γιατί έχω περάσει από εκεί και εγώ. Η αλήθεια είναι πως φέτος θα ήθελα να δω κάτι που θα ήταν πιο κοντά σε αυτό που κάναμε εμείς την πρώτη χρονιά. Ίσως ήθελαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, με πιο αφαιρετικά σκηνικά. Εμάς είχε μια διαφορετική ενέργεια και ήταν πιο αισιόδοξο».
Για τη Ζέτα Μακρυπούλια ως παρουσιάστρια του σόου σχολίασε: «Μου αρέσει πάρα πολύ γιατί της δίνεται η ευκαιρία να αυτοσχεδιάσει. Πάντως στο “J2US» μου αρέσει ο άνδρας παρουσιαστής, προτιμώ τον Γιώργο Καπουτζίδη. Στο πρώτο επεισόδιο πάντως έπαθα σοκ. Είπαμε να είναι πολύ απλή αλλά όχι και τόσο. Στις τελευταίες εμφανίσεις της μου αρέσει πάρα πολύ».
Δείτε ένα απόσπασμα από όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί:
