Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συνελήφθη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς μετά από φάρσα που έκανε για τοποθέτηση βόμβας.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η παράσταση που πρωταγωνιστεί, τηλεφώνησε στο θέατρο και έκανε λόγο για τοποθέτηση βόμβας. Ο υπάλληλος που δέχθηκε το τηλεφώνημα ενημέρωσε τις Αρχές και το κτήριο εκκενώθηκε.

Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει φάρσα τους συνάδερφους και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Μέσα στην καθημερινότητα μας, όλοι, λίγο ή πολύ κάνουμε κάποιες πλάκες. ‘Άλλες φορές επιτυχημένες, άλλες φορές αποτυχημένες. Η πλάκα κρίνεται από τον αποδέκτη και από το αποτέλεσμα. ‘Όταν η πλάκα ξεφεύγει από τα στενά όρια του κύκλου του ανθρώπου που την κάνεις και καλείται η αστυνομία, σταματάει να είναι πλάκα και είναι σοβαρό. Γι’ αυτό ακολουθήθηκαν οι νόμιμες και τυπικές διαδικασίες. Να διευκρινίσω ότι το τηλεφώνημα δεν έγινε προς την αστυνομία και για αυτό βγήκα και αμέσως να τους ενημερώσω. Πέρασα μια ιδιαίτερη Πρωτοχρονιά», είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Στη συνέχεια η κάμερα εντόπισε τον συνάδελφο του ηθοποιού, Σταύρο Καλλίγα, ο οποίος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή με την υπόθεση λέγοντάς: «Δεν έκανα καμία φάρσα εγώ. Δεν ήξερα κάτι. Ανησύχησα, αλλά λύθηκε γρήγορα».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!