Δύσκολες στιγμές βιώνει η οικογένεια του 21χρονου σκιέρ, Ερμή, ο οποίος έχασε τη ζωή του, μετά από πτώση σε δύσβατη χαράδρα των βουνών στα Τζουμέρκα, την Κυριακή (01/02).
Η κηδεία του άτυχου Ερμή, που ήταν μέλος της εθνικής ομάδας ορειβατικής αναρρίχησης, στα Τζουμέρκα τελέστηκε την Τρίτη 01/02 μέσα σε κλίμα βαριάς θλίψης και οδύνης. Εκεί τον αποχαιρέτησαν γονείς, η αδελφή, συγγενείς, συναθλητές και καλοί του φίλοι.
Ανάμεσα σε αυτούς και η τραγουδίστρια των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά, η οποία είχε βαφτίσει τον 21χρονο Ερμή, όπως αποκάλυψε σε ανάρτηση-ξέσπασμα που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λίγες ώρες μετά την κηδεία.
«Δύο πολύ καλοί άνθρωποι έφυγαν από την Αθήνα και γύρισαν στα Τζουμέρκα σε αυτά τα όμορφα βουνά. Ήρθαν μαζί με τα δύο τους παιδιά. Πλέον, είναι ένα το παιδάκι. Γιατί σήμερα έχουμε την κηδεία του ενός, του Ερμή Θεοχαρόπουλου, του Ερμή Θεοφάνη Θεοχαρόπουλου. Το ξέρω ολόκληρο το όνομα γιατί τυχαίνει να είμαι νονά, πνευματική μητέρα αυτού του παιδιού.
Τον είδα να ανδρώνεται σιγά σιγά, να γίνεται ένας εξαιρετικός νέος, ένας πραγματικός άριστος. Αυτοί είναι οι πραγματικοί άριστοι και συνήθως προσπαθούν να τα καταφέρνουν μόνοι τους. Χωρίς καμία στήριξη από αυτό το κράτος, το οποίο το μόνο που κάνει είναι να βάζει λάθος ανθρώπους σε λάθος δουλειές. Πώς γίνεται αυτό; Πώς γίνεται να τραυματιστεί ο Ερμής, να πέσει, να διαλυθεί, να πάρει το 112 που είναι ο επείγον αριθμός και να έρθει η βοήθεια 5 ώρες μετά;», είπε μεταξύ άλλων η Τζώρτζια.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
.jpg)