Οι κόρες του Bruce Willis και της Demi Moore, πήραν αρκετά από τα χαρακτηριστικά του καθώς ρίχνοντας μια ματιά στις φωτογραφίες τους θα πεισθείς πως του μοιάζουν πολύ.

Άλλωστε, δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Tallulah Willis παραδέχθηκε πως είχε πρόβλημα με την εμφάνισή της κατά την εφηβεία της και το γεγονός πως δεν έμοιαζε περισσότερο στη διάσημη μαμά της.

Ωστόσο η Tallulah Willis σίγουρα έχει κληρονομήσει το στυλ της μαμάς της, Demi Moore.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της η γνωστή ηθοποιός ευχήθηκε χρόνια πολλά στην κόρη της Tallulah Willis με δύο φωτογραφίες τους, στις οποίες τη βλέπουμε να ποζάρει γελώντας και σηκώνοντας τα χέρια μαζί με την κόρη της και να την αγκαλιάζει, αντίστοιχα.

Στην πρώτη φωτογραφία, που είναι πιο πρόσφατη, μαμά και κόρη φορούν denim ολόσωμες φόρμες. H μεν Tallulah την έχει συνδυάσει με λευκή brallete η δε Demi με μαύρο T-shirt.

Στη δεύτερη η εορτάζουσα είναι μικρή σε ηλικία και κρύβεται στην αγκαλιά της νεαρής -τότε- μαμάς της.

Όπως θα διαπιστώσετε η Demi Moore μοιάζει σαν έφηβο κορίτσι και στις δύο.

Στο caption, οι ευχές της ηθοποιού προς την κόρη της συγκινούν: «Είσαι ένα μαγικό πλάσμα. Είναι προνόμιο και τιμή να είμαι η μητέρα σου και να παρατηρώ την όμορφη λάμψη που εκπέμπεις. Χαρούμενα γενέθλια, γλυκό μου κορίτσι. Σε αγαπώ πέρα από τις λέξεις».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!