Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Νικολέτα Βλαβιανού , η οποία αναφέρθηκε στο χαμηλό επίδομα που παίρνει μετά τη διακοπή της παράστασης «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη» που συμμετείχε, αλλά και στη μητρότητα.
«Ήμουν στην μεγαλειώδη παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη” αλλά μας διέκοψε το κύμα της πανδημίας, μας διέκοψε νωρίτερα η παραγωγή. Μετά την διακοπή της παράστασης παίρνουμε επίδομα 225 ευρώ, θα μου πεις τι θα τα κάνεις αυτά; Θα πληρώσουμε το ρεύμα» δήλωσε η Νικολέτα Βλαβιανού.
Επιπλέον, σχετικά με την μητρότητα εξομολογήθηκε: «Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει τύψεις για το μεγάλωμα των παιδιών, εξυπηρετούμε πολλούς ρόλους και είμαστε ήρωες! Είναι τραγικό να ακούς την κρεβατομουρμούρα και να σε παίρνει και τηλέφωνο, έχω σπάσει 2 τηλέφωνα».
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!
.jpg)