Υλικά

Για 4-6 άτομα

  • 500 γραμμάρια ρύζι
  • 1 φλιτζάνι αρακά κονσέρβας σουρωμένο
  • 2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε κύβους
  • 200 γραμμάρια κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζετε το ρύζι για 10 λεπτά περίπου και στραγγίζετε.

Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε το κοτόπουλο  κομμένο σε κύβους για 6 λεπτά ανακατεύοντας το. Προσθέτετε το ρύζι, το αλατοπίπερο, τον αρακά και σοτάρετε για ½ λεπτό ακόμη. Τα σερβίρετε σ’ ένα μπολ και στο τέλος γαρνίρετε με κασέρι τριμμένο ή κομμένο σε κύβους.