Ο Νίκος Καλογερόπουλος που έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες αλλά και σε σίριαλ που έχουν αφήσει εποχή, όπως το «Κάμπινγκ» και το «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται», βρέθηκε χθες το βράδυ στα Καρντάσιανς και αποκάλυψε πως έχει αφοριστεί δυο φορές στη ζωή του.
«Η εκκλησία ήταν για μένα ένα σχολείο μέχρι που άρχισα να καταλαβαίνω τι διαβάζω. Ερχόταν ο παπάς στο σπίτι και με σήκωνε πέντε ώρα το πρωί να βαρέσω την καμπάνα και μετά διάβαζα. Εκεί την πήρα τη μυρωδιά και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Μετά με αφορίσανε, γιατί το 1975, πιτσιρικάκι ήμουνα, ανέβασα τον “Μπαμπούλα”, ένα θεατρικό έργο που αφορούσε στην Αγροτική Τράπεζα και στην εκκλησία που ήθελε να πάρει ένα αμπελάκι που είχε ένας αγρότης. Μου διαβάσανε όλες τις κατάρες μέσα στην εκκλησία, στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο» αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός.
Όσον αφορά στη δεύτερη φορά, αυτή έγινε όταν μεταφέρθηκε στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη «Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται»: «Ο ομαδικός αφορισμός ήταν στο “Χριστός Ξανασταυρώνεται”, που αφορίσανε όλους, τους ηθοποιούς, τους σκηνοθέτες, μέχρι το γαϊδούρι που έπαιζε», είπε χαρακτηριστικά και κατέληξε: «Στην εκκλησία δεν έχω πάει από τότε να ανάψω ένα κερί. Μιλάω με το Θεό κάθε μέρα. Αν παντρευτεί ο γιος μου δεν θα πάει στην εκκλησία, υπάρχουν τόσο ωραία βουνά, ποτάμια, θέατρα».
Δείτε το βίντεο:
