Το φως της δημοσιότητας είδε πριν από λίγες ημέρες η πολυαναμενόμενη σειράς ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» του Netflix για τη ζωή του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

Στα πρώτα επεισόδια είδαμε το ξεκίνημα της σχέσης του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle αλλά και τις διαμάχες που τους ώθησαν στο να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια.

Στο 4ο επεισόδιο της σειράς είδαμε τη μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland να ξεσπά σε δάκρυα λέγοντας ότι ένιωθε πως δεν μπορούσε να προστατεύσει την κόρη της, όταν έκανε σκέψεις αυτοκτονίας.

Στα επόμενα επεισόδια παρακολουθούμε τη ζωή του Harry και της Meghan στην Αμερική μετά την αποχώρηση από το παλάτι.

Όπως βλέπουμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, λίγο μετά τη συνέντευξη στην Oprah, ο πρίγκιπας Harry δέχτηκε ένα μήνυμα από τον αδερφό του, William, το οποίο μάλιστα τον αναστάτωσε. Την περίοδο εκείνη δεν ήταν γνωστό αν Harry και William είχαν επικοινωνία, καθώς τα δημοσιεύματα υποστήριζαν πως τα δύο αδέρφια «ήταν στα μαχαίρια».

Ωστόσο, στο επεισόδιο ο δούκας του Sussex φαίνεται να κρατά αναστατωμένος το κινητό του τηλέφωνο και στη συνέχεια να το δείχνει στη Meghan, αποκαλύπτοντας τον αποστολέα.

Καθώς η Meghan το διαβάζει, του λέει: «Τι κοιτάζω;», ενώ στη συνέχεια αναφωνεί: «Ουάου».

Στη συνέχεια η Megahn Markle, η οποία εκείνη της στιγμή συνομιλεί με τον Tyler Perry, ο οποίος τους φιλοξένησε για αρκετό καιρό στο σπίτι του στην California, του λέει χαρακτηριστικά: «Ο Harry μόλις έλαβε ένα μήνυμα από τον αδερφό του».

Αφού τερματίζει την κλήση, στέκεται μπροστά στον αγαπημένο της, ενώ εκείνος φαίνεται σε απόγνωση, να κρατά τα δύο του χέρια πίσω από το κεφάλι του.

«Μακάρι να ήξερα τι να κάνω», της λέει, με εκείνη να του απαντά: «Ξέρω. Ας πάρουμε μια ανάσα, πάρε λίγο αέρα κι αποφάσισε», χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το περιεχόμενο του μηνύματος.

Ό,τι κι αν συνέβη, οι σχέσεις των δύο αδερφών σήμερα παραμένουν «παγωμένες». Ωστόσο, ο William, αν και δεν θέλει να έχει επαφές με τον αδερφό του κι εξακολουθεί να νιώθει πληγωμένος από τη στάση του, δήλωσε πρόσφατα πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον κρίνει αρνητικά.

Πηγή από το βασιλικό περιβάλλον ανέφερε στη Daily Mail πως ο πρίγκιπας της Ουαλίας νιώθει «θυμό και θλίψη» για τον αδερφό του, μετά τις αποκαλύψεις του για όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πύλες του Μπάκιγχαμ.