Σαν βόμβα έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση πως η πρώην παίκτρια του Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο επί χρόνια σύντροφός της Παναγιώτης Τριβυζάς, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους τρεις μήνες μετά τον γάμο τους.

Μάλιστα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή γιόρτασε τα γενέθλιά της με τα αγαπημένα της πρόσωπα, χωρίς την παρουσία του συζύγου της, Παναγιώτη Τριβυζά.

Παρότι μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ο Παναγιώτης Τριβυζάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραδέχτηκε πως εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δε μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό στα Μέσα. Δε θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια και αυτά τα όρια να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι όμως τη δουλειά σας γι΄αυτό και απαντάω στις ερωτήσεις σας. Απ΄ όσο ξέρω η Σταυρούλα θα πάει στο Survivor All Star αλλά ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει με αυτό. Όλα καλά, προχωράμε», αποκάλυψε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.