H Μαρία Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε κι εκείνη, κατά την επαγγελματική της διαδρομή.

Η ηθοποιός που γνώρισε το κοινό ως «κυρία Νίτσα» στη δημοφιλή σειρά «Κωνσταντίνου κι Ελένης» μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» κι αποκάλυψε πως είχε παρενοχληθεί από έναν σκηνοθέτη στο παρελθόν.

«Μια φορά μου είπε ένας σκηνοθέτης να πάω στις 2, που θα έχουν φύγει οι άλλοι, για να μιλήσουμε. Πήγα και τον είδα από τη μέση και πάνω γυμνό. Άρχισε να με χαϊδεύει στο πρόσωπο. Του είπα “άφησε με, γι’ αυτό με κάλεσες;” και έφυγα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη δυσάρεστη εμπειρία στην καριέρα της: «Μια άλλη φορά έπαιζα στην παράσταση “Η θυσία του Αβραάμ”, όπου έκανα τον Ισαάκ. Αυτός που έκανε τον Αβραάμ, μου κολλούσε τότε. Πετούσε το μαχαίρι, που κρατούσε για τις ανάγκες του ρόλου μέσα τη σκηνή, για να αργήσω να πάω να το φέρω πίσω και να με βρίσει ότι του χάλασα τη σκηνή. Με έβριζε πολύ άσχημα. Έλεγε στον θιασάρχη “τι την έφερες αυτή;”», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε: «Επίσης έχω χάσει ρόλους λόγω ύψους, επειδή είμαι κοντή».