Για την απόφαση της Βίκυς Καγιά να μη βρίσκεται στην τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το ενδεχόμενο να αναλάμβανε η ίδια την παρουσίαση του Shopping Star, αλλά και για το αν θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να βρίσκεται δίπλα στη Φαίη Σκορδά στο “Πρωινό μας“, μίλησε η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”.

«Η Βίκυ Καγιά να ξεκουραστεί αφού το θέλει η γυναίκα. Εγώ τι να κάνω τώρα; Ό,τι είναι να κάνει η Βίκυ, θα το κάνει καλά, θα ξεκουραστεί και θα ξαναγυρίσει προφανώς γιατί της πάει η τηλεόραση. Τη Ζενεβιέβ δεν την είδα αλλά, τη Ζενεβιέβ την αγαπάω και θα την αγαπάω πάντα και θα μου αρέσει σε ό,τι και να κάνει.

Το Shopping Star νομίζω θα της πηγαίνει της Ζενεβιέβ γιατί είναι ένα κορίτσι της μόδας, ξέρει από μόδα, έχει χιούμορ. Νομίζω αυτά είναι τα συστατικά που θέλουν για να είναι κάποιος στο Shopping Star. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου άρεσε πολύ στο GNTM, στο Shopping Star νομίζω χρειάζεται καλά ελληνικά για να συνεννοηθεί με τον κόσμο και νομίζω ότι δεν τα μιλάει τόσο καλά» ανέφερε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Μου αρέσει η χημεία που έχει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής στο My Style Rocks και όσο περνάει ο καιρός μου αρέσει περισσότερο. Και στο GNTM μου άρεσε η σχέση που είχε με τους άλλους κριτές» είπε σε άλλο σημείο σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks.

Τέλος, σχετικά με το δικό της τηλεοπτικό μέλλον, η Έλενα Χριστοπούλου είπε, «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου στο “Πρωινό μας”, δεν έχω μιλήσει ακόμα. Μου αρέσει να ξυπνάω πρωί. Η πρόθεσή μου είναι θετική αλλά δεν έχω ιδέα τι θα γίνει. Εμένα, η σύμβασή μου λήγει με το τέλος της σεζόν, οπότε θα δούμε… Ούτε απ’ έξω δε θα με δείτε στο Shopping Star. Δε μου έχουν κάνει πρόταση αλλά και να μου έκαναν, δε θα το έκανα γιατί δε μου αρέσει».