Την Άντζυ Σαμίου αλλά και την Νατάσσα Μποφίλιου ανέφερε  ο  Άρης Πορτοσάλτε, κατά τη διάρκεια μια πολιτικής συζήτησης στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα».

«Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά», είπε αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε.

Αυτό έφερε αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής και μετά από λίγο ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο»;

Τη δική της απάντηση στον Άρη Πορτοσάλτε θέλησε να δώσει η Άντζυ Σαμίου μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter.

Συγκεκριμένα η Άντζυ Σαμίου έγραψε χαρακτηριστικά: «Η πρώτη αλήθεια που βγαίνει από το στόμα του Πορτοσάλτε είναι πως “η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ”!» Γελάκια και ειρωνείες Πορτοσάλτε για Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου: «Δεν έχει πάει στο βουνό;».

 

Η Άντζυ Σαμίου, έχει δηλώσει υποστηρικτής (και μάλιστα ένθερμος) του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ερχόμενη μάλιστα αρκετές φορές σε αντιπαράθεση με χρήστες του Twitter.