Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Η Αρετή, αφού επιτίθεται λεκτικά στον Στάθη, μετά από την παρέμβαση της Βασιλικής, δέχεται να συμφιλιωθεί μαζί του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να συνετίσει την Ιουλία, αλλά εκείνη δεν δέχεται κουβέντα.

Ο Κουράκος, εμφανώς εκνευρισμένος από τα κουτσομπολιά που κυκλοφορούν εις βάρος του για την υπόθεση του Ανέστη, αποφασίζει να βγάλει τον φάκελο από το αρχείο και να αρχίσει εκ νέου τις έρευνες για τον φόνο.

Η Μαργαρίτα αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον για τον κόσμο του μεταφυσικού, διαβάζει σχετικά θέματα και συζητά γι’ αυτό με τη Μαρίνα.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Η Βασιλική βρίσκει ένα κραγιόν και εξοργίζεται, και ο Φίλιππος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Η Ιουλία δεν μπορεί να διαχειριστεί τη ζήλεια της, μεθάει και μιλάει στον Ισίδωρο με τα χειρότερα λόγια για τον Στάθη.

Η Ειρήνη γλιτώνει το αυτόφωρο μετά τη μεσολάβηση του Δημοσθένη, ενώ η Ασπασία τού ρίχνει όλο το φταίξιμο για την παραβατική συμπεριφορά τής κόρης τους. Η Μαρίνα πιστεύει πως ο Χάρης απατά τη Ρένα και μοιράζεται τις υποψίες της με τον Μάνο.

Η υποτροφία της Θεοδώρας εγκρίνεται. Η Αθηνά γνωρίζει τη Φιλιώ στο Ίδρυμα κι αμέσως αισθάνεται δέσιμο μαζί της, η μικρή όμως είναι διστακτική. Δύο θαμώνες στο καφενείο σχολιάζουν τη δολοφονία του Ανέστη και την ανικανότητα του αστυνόμου να βρει τον δολοφόνο.

Τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα και ο Γιώργης παίρνει την υπόθεση πολύ προσωπικά. Όπως είναι επόμενο, η Άννα και ειδικά η Ευτυχία φοβούνται ότι θα της ανακαλύψει. Η Βασιλική κανονίζει συνάντηση με τους γονείς της με πρόθεση να τους βοηθήσει να φτιάξουν τη σχέση τους, αλλά η κατάληξη είναι δυσμενής.

 

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Ο Ισίδωρος πολιορκεί στενά την Αμαλία προκειμένου να γυρίσει στο πόστο της στο Δημαρχείο κι εκείνη δεσμεύεται να πάει στη Μάνη για να μιλήσουν από κοντά.

Ο Δημοσθένης πιέζει τον Κωνσταντίνο να ξαναμπεί στις παράνομες δραστηριότητες, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα και η Χάιδω επιστρέφουν στη Μάνη.

Η Χάιδω δέχεται μια έκρηξη αγάπης από τον Λυκούργο, η Αθηνά βάζει μπροστά το σχέδιο της υιοθεσίας της μικρής Φιλιώς και η Μαργαρίτα σηκώνει τα μανίκια με σκοπό να ξαναπάρει πίσω τη ζωή της.

Η Άννα νιώθει μια περίεργη έλξη για τον Βαγιάκο. Ο Στάθης, προκειμένου να εξομαλύνει τις σχέσεις του με την Αρετή, συνεχίζει τα κομπλιμέντα, αλλά εκείνη τα παρεξηγεί και θεωρεί ότι της δίνει ελπίδες.

Την ίδια ώρα, η Ιουλία βλέπει τον Στάθη και τη Δήμητρα σε ένα παρεξηγήσιμο τετ-α-τετ.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Ο Στάθης κάνει ένα κομπλιμέντο στην Αρετή κι εκείνη σκέφτεται ότι άρχισαν να πιάνουν τα μάγια της Χρυσούλας.

Η Ασπασία πιάνει στα πράσα τον Δημοσθένη με διακόσιες χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και τον ρωτάει πού τα βρήκε. Μια τυχαία συνάντηση του Στάθη με την Ιουλία στο ελαιοτριβείο δημιουργεί εντάσεις ανάμεσά τους και ο Μάνος τους παρακολουθεί άναυδος.

Ο Φίλιππος αποφασίζει ότι δεν μπορεί να κρατάει άλλο κρυφή τη συγγένειά του με την Ειρήνη και πηγαίνει στο σπίτι του Δημοσθένη για να αποκαλύψει όλη την αλήθεια.

Ο θάνατος του Άγγελου Φωτάκου ταράζει τους κατοίκους της Αρεόπολης, ενώ η Αθηνά δείχνει επηρεασμένη από τον εγκλεισμό της Φιλιώς στο Ίδρυμα. Η Αντωνία σκοντάφτει στη σκάλα του εργαστηρίου, πέφτει στο έδαφος και χτυπά σοβαρά στο κεφάλι της.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Η Αρετή «καρφώνει» στην Ασπασία και τον Δημοσθένη ότι είδε την Ειρήνη στην καφετέρια και τρέχουν άμεσα εκεί για να την πείσουν να γυρίσει πίσω στο σπίτι.

Η αντίδραση της Ειρήνης όμως δεν θα τους αρέσει καθόλου.

Στο μεταξύ, ο Κουράκος ανακρίνει την Εύα, η οποία επιμένει πως δεν ξέρει για τα κρυμμένα ναρκωτικά στο σπίτι της. Ο μόνος που πιστεύει στην αθωότητά της είναι ο Χρήστος. Η Αρετή μαθαίνει από τον Πότη ότι ο Στέφανος χώρισε με την Ελένη και η χαρά της δεν περιγράφεται.

Παράλληλα, ο Λυκούργος προχωράει το διαζύγιο της Ισμήνης με τον Κωνσταντίνο. Ο Άρης λέει στον Δημοσθένη ότι η αστυνομία βρήκε τα ναρκωτικά και συνέλαβε την Εύα.

Ο Δημοσθένης, έξαλλος με την οικονομική ζημία, δείχνει το αληθινό του πρόσωπο και τον απειλεί.

Ο Άρης για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πού έχει μπλέξει.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Το υλικό από τις κάμερες ενοχοποιεί τον Κυριάκο και η αστυνομία κινείται αστραπιαία για να τον συλλάβει. Ο Άγγελος, καταρρακωμένος, ζητάει από τον Λυκούργο να τον βοηθήσει να πάρει την κηδεμονία της εγγονής του.

Ο Πότης εξακολουθεί να πολιορκεί την Άννα, όμως εκείνη δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο φλερτ του.

Η Αθηνά στρέφεται στον Κουράκο προκειμένου να βρει ποιος την απειλεί. Την ίδια ώρα, ο Μιχάλης στριμώχνει εκ νέου τον Αλέξη, ο οποίος αρχίζει να πανικοβάλλεται. Ο Δημοσθένης, υπό την απειλή όπλου, απαιτεί από τον Λεωνίδα να του πει πού βρίσκεται η κόρη του.

Ο αυτόπτης μάρτυρας που ήταν παρών στη διακίνηση ναρκωτικών καίει τον Άρη.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία ψάχνουν την Ειρήνη, ενώ ο Φίλιππος και η Βασιλική τούς λένε ψέματα για να την καλύψουν.

Μετά τις καινούριες ζωγραφιές που ανακάλυψε η Δήμητρα στο δωμάτιο της Φιλιώς, ο Εισαγγελέας δίνει άδεια παρακολούθησης του σπιτιού με κρυφές κάμερες.

Η Αλκμήνη ψάχνει σπίτι για να μετακομίσει με την Αντωνία. Η Ευτυχία και ο Γιώργης διαλέγουν προσκλητήρια γάμου.

Η Μυρτάλη προτείνει στον Αλέξη να ανοίξουν δικό τους εστιατόριο. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Στάθη ότι θα κρατήσει τον ελαιώνα του και ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει εκεί επ’ αόριστον.

Η Αθηνά επισκέπτεται τον Μιχάλη και, τρομοκρατημένη, του λέει ότι δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα από κάποιον που θέλει να τη σκοτώσει.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Οι διαπραγματεύσεις του Ισίδωρου για το ποσό των λύτρων φέρνουν τη Μαρίνα στα όριά της με αποτέλεσμα οι δυο τους να καβγαδίσουν.

Ο Ισίδωρος, φοβούμενος ότι η μικρή Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει, αποφασίζει να τη στείλει στην Ιουλία, προκαλώντας την αντίδραση της Αντιγόνης, καθώς ήθελε εκείνη να φιλοξενήσει το παιδί.

Την ίδια ώρα, γίνεται μια δολοφονία έξω από το αστυνομικό τμήμα που βάζει στον Κουράκο την υποψία ότι οι απαγωγείς βρίσκονται κάπου κοντά.

Παράλληλα, ο Κουράκος και η Ευτυχία κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση ως ζευγάρι και τα κουτσομπολιά στο χωριό δίνουν και παίρνουν.

Η Ασπασία αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο. Ο Αλέξης σε μια προσπάθεια να εκβιάσει συναισθηματικά τη Μαργαρίτα, την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Όσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στα χέρια των απαγωγέων, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Η Αθηνά και η Ιουλία βοηθούν τον Ισίδωρο να συγκεντρώσει τα λύτρα. Ο Κωνσταντίνος δεν μπορεί να πείσει την Ισμήνη για την ειλικρίνεια των λεγομένων του.

Ο Αλέξης, πονηρά σκεπτόμενος, πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγνώμη, αλλά εκείνη τον πετάει έξω από το σπίτι της.

Ένα δεύτερο βίντεο με τον Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος είναι κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης

Ο Μιχάλης, παρότι συμφωνεί με την Αθηνά πως ο Αλέξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητό της, τη συμβουλεύει να μην κάνει κάποια κίνηση και συστήνει να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

Στο μεταξύ, ο Άρης δίνει στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές, λέγοντάς της ότι του τα δάνεισε κάποιος φίλος του. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα, ενώ η Μαρίνα με το ζόρι καταφέρνει να ανοίξει το ανθοπωλείο και προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη.

Η Μυρτάλη, που δεν ξέρει για την απαγωγή του Μάνου, προσπαθεί να κάνει μία ακόμα προσέγγιση στη φίλη της, αλλά ειδικά αυτή τη φορά, βρίσκει τοίχο. Η Ισμήνη παρακολουθεί τον Κωνσταντίνο. Ο Ισίδωρος ζητάει παράταση για την παράδοση των λύτρων και νέο βίντεο του Μάνου.

Ο απαγωγέας αντιδρά άσχημα γεγονός που τρομοκρατεί τη Μαρίνα.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει στην αστυνομία, φοβούμενος πως η ανάμιξή της μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Μάνου.

Η εμπιστοσύνη της Ισμήνης παραμένει κλονισμένη κι έτσι αρπάζει τα κλειδιά του γραφείου του Κωνσταντίνου και βγάζει αντικλείδι για να πάει εκεί και να ψάξει. Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα καλό πόσο.

Σε μεγάλη ρήξη έρχονται ο Στάθης και η Ιουλία για ένα θέμα που αφορά στη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους.

Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Κωνσταντίνο τον αντικαταστάτη του και του ζητάει να τον εκπαιδεύσει, αλλά εκείνος αρνείται.

Η Αθηνά μαθαίνει από το συνεργείο ότι τα φρένα του αυτοκινήτου της ήταν κομμένα και, μαζί με τον εισαγγελέα, υποψιάζονται αμέσως τον Αλέξη. Οι απαγωγείς στέλνουν DVD με μήνυμα του Μάνου.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν πέρασε να την πάρει από το ανθοπωλείο όπως είχαν συμφωνήσει και επιστρέφει στο σπίτι. Εκεί, ο Ισίδωρος την ενημερώνει πως ο Μάνος έχει φύγει από ώρα.

Προσπαθούν να τον βρουν στο τηλέφωνο, αλλά εκείνος δεν απαντάει. Στο μεταξύ, οι απαγωγείς κλείνουν τον Μάνο σε μια αποθήκη και, παρά την έντονη αντίδρασή του, δεν του αποκαλύπτουν ακόμα τις προθέσεις τους.

Η Βασιλική, θυμωμένη με τον Φίλιππο που πήρε μόνος του την απόφαση να διακόψει την αναβολή του, φεύγει από το σπίτι. Όσο οι ώρες περνούν, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα αρχίζουν να ανησυχούν για τον Μάνο.

Καλούν τον Κουράκο και του αναφέρουν την εξαφάνιση του Μάνου. Εκείνος τους συμβουλεύει να μη μιλήσουν σε κανέναν και, μαζί με τη Δήμητρα, ξεκινούν τις έρευνες. Η Μυρτάλη, έξαλλη με την Άννα που της έριξε χαστούκι, ζητάει από την Αθηνά να την απολύσουν.

Η Αθηνά καλεί την Άννα και της ζητά εξηγήσεις. Ο Δημοσθένης ρίχνει δόλωμα στον Άρη, ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση, προκειμένου να τον μπλέξει στις σκοτεινές δουλειές του.

Ο Κουράκος και η Δήμητρα ανακοινώνουν στη Μαρίνα και τον Ισίδωρο ότι ο Μάνος έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Η απόφαση του Φίλιππου να διακόψει την αναβολή του αναστατώνει τη Βασιλική και τη Χάιδω.

Ο Λυκούργος αναλαμβάνει να τον μεταπείσει, αλλά ο Φίλιππος δείχνει αποφασισμένος. Ο Δημοσθένης ανακοινώνει στον Στάθη ότι θα πουλήσει τον ελαιώνα του, προκαλώντας τη δυσαρέσκειά του.

Η μόνη που χαίρεται με αυτή την εξέλιξη είναι η Αρετή, η οποία πιστεύει ότι ο Στάθης θα ξαναγυρίσει κοντά της.

Η Μυρτάλη, σε μία ακόμη επίδειξη δύναμης, αρπάζεται με την Άννα, αλλά η εξέλιξη δεν θα της αρέσει καθόλου.

Μια απαγωγή που θα γίνει έξω από το σπίτι των Βρεττάκων, προμηνύει νέες φουρτούνες για την οικογένεια και θα τη φέρει σε μια πολύ δύσκολη και επικίνδυνη συνθήκη.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Η Δήμητρα πείθει την Ασπασία να την αφήσει να συνεχίσει την έρευνα στο σπίτι κι εκείνη της προτείνει να μην μπαίνει σαν τον κλέφτη, αλλά να της ανοίγει η ίδια.

Η Ισμήνη εντοπίζει ένα ακόμα λάθος της Αλκμήνης στη δουλειά, αλλά αυτή τη φορά η Αλκμήνη αντιδρά με άσχημο τρόπο.

Ο Στάθης επιμένει να μάθει όσο περισσότερα μπορεί από το παρελθόν της Ιουλίας, όταν εκείνη ζούσε στην Αθήνα, προκαλώντας την έκρηξή της.

Η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα και η Δήμητρα έχουν γίνει καλές φίλες και ζηλεύει.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος όταν βλέπει τον Βαγιάκο να φλερτάρει την Ευτυχία και δηλώνει πλέον έτοιμος να επισημοποιήσει τη σχέση τους. Κάποιος προσπαθεί να διαρρήξει το σπίτι της Αρετής μέσα στη νύχτα κι εκείνη παίρνει την καραμπίνα και τον πυροβολεί.

Για κακή της τύχη, όμως, τραυματίζει έναν περαστικό, ο οποίος την επόμενη μέρα πηγαίνει στο τμήμα και κάνει καταγγελία. Ο Πότης επιβεβαιώνει τις φήμες, δείχνοντας στον Στάθη φωτογραφία που δείχνει ότι η Ειρήνη πηγαίνει σχολείο στη Σπάρτη.

Η Ευτυχία και ο Κουράκος κάνουν βόλτα στο δάσος και φτάνουν στο σημείο όπου ανακαλύφθηκε το πτώμα του Ανέστη. Η Ευτυχία αναστατώνεται. Αργότερα, ο Πότης ανακαλύπτει την κρυφή τους σχέση.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής

Ο Αλέξης αρχίζει να νιώθει ενοχές για τον τρόπο που φέρθηκε στη Μαργαρίτα και την ψάχνει για να απολογηθεί.

Εκείνη, όμως, βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αθηνάς και τον αποφεύγει.

Η Δήμητρα εξακολουθεί να ψάχνει το ποιόν του Δημοσθένη και ο Κουράκος της λέει να έχει το νου της.

Η Μαρίνα και ο Μάνος πηγαίνουν για νέο σετ εξετάσεων.

Η ανησυχία της ωστόσο εντείνεται.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Η Μαργαρίτα αρνείται να πιστέψει πως ο θάνατος του Γεράσιμου οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και η Αθηνά αναλαμβάνει να τη φιλοξενήσει για λίγες ημέρες στο σπίτι της, μέχρι να συνέλθει. Παράλληλα, τη συνοδεύει, μαζί με τη Χάιδω, στην κηδεία του Γεράσιμου. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης, άθελά του, βάζει τη Μυρτάλη σε υποψίες, καθώς μιλά με μεγάλη απαξίωση για τον θάνατο του Γεράσιμου.

Η αγωνία για την προφυλάκιση του Χρήστου εντείνεται, με την Εύα και την Ισμήνη να δίνουν κουράγιο η μία στην άλλη. Λίγο αργότερα, ο Λυκούργος τούς μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα… Η Αρετή προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση της Βασιλικής από τον Φίλιππο, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η Βασιλική δεν πείθεται από τις «καλές» προθέσεις της μητέρας της.

Η Αθηνά επισκέπτεται τον ελαιώνα του Μιχάλη κι εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της. Μια ξαφνική λιποθυμία της Μαρίνας δημιουργεί περαιτέρω ανησυχία στον Μάνο και τον Ισίδωρο.

Ο Δημοσθένης και η ομάδα του εισβάλλουν με μαφιόζικο τρόπο στο σπίτι του Κεφάλα με σκοπό να πάρουν εκδίκηση για τον θάνατο του Κίμωνα. Εκείνη την ώρα, ο Κεφάλας γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του παρέα με 20 προσκεκλημένους…

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης

Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν όμορφες στιγμές στις Σπέτσες, αλλά το ευχάριστο κλίμα χαλάει όταν ο Μάνος μαθαίνει για τα κατορθώματα της Μυρτάλης και το μπλέξιμο με τον Δημοσθένη.

Ο Ισίδωρος κάνει μια έξυπνη κίνηση: αποφασίζει, αντί να παραχωρήσει μετοχές στον Δημοσθένη, να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από τη Μυρτάλη. Η Μυρτάλη, απαρηγόρητη από την εξέλιξη, ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη, αλλά και αυτός της γυρνάει την πλάτη.

Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη για τις καλές προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα.

Η Ιουλία και ο Στάθης αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο, ενώ ο Κουράκος πολιορκεί σθεναρά την Ευτυχία. Η Αθηνά, η Μαργαρίτα κι η Χάιδω φτάνουν στο Σούνιο και η Μαρία σπεύδει να τις καλωσορίσει. Ο Δημοσθένης βάζει στη «δουλειά» τον Θανάση και του εμπιστεύεται τις υποθέσεις των ναρκωτικών.

Η Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

O Λυκούργος εκφράζει στην Χάιδω την ανησυχία του ότι ο Κωνσταντίνος έχει πάρε δώσε με τη συμμορία του Κεφάλα στην Αθήνα. Ο Γιώργης και η Ευτυχία εκφράζουν ο ένας στον άλλον τα αισθήματά τους, αλλά καταλήγουν σε αδιέξοδο.

Η Χάιδω είναι πεπεισμένη ότι ο Πέτρος ήταν ο πατέρας της Ειρήνης, αναθαρρεί όμως με κάτι που της επισημαίνει ο Λυκούργος. Η Δήμητρα καλεί τον Κίμωνα σπίτι της και του κάνει αισθησιακό στριπτίζ ως «Ράινα».

Μετά από μια παθιασμένη νύχτα, το ζευγάρι πηγαίνει βόλτα σε ένα γραφικό χωριό της Μάνης. Η Βασιλική ταράζεται όταν η Ειρήνη της λέει ότι η Αρετή την έβαλε να κατηγορήσει τον Φίλιππο στην αστυνομία. Αργότερα, μάνα και κόρη θα έρθουν σε ρήξη.

Ο Γιώργης πρέπει να πάει Αθήνα για δουλειά, αλλά όταν προτείνει στην Ιουλία να τον ακολουθήσει, εκείνη θα αρνηθεί, καθώς θέλει να βρεθεί με τον Στάθη.

 

Newsletter

Θέλεις να μη χάνεις τα καλύτερα. Σε θέλουμε στην παρέα μας. Τσέκαρε το Νewsletter μας και κάθε Παρασκευή θα έχεις στο email σου τα θέματα από το govastileto.gr που επιλέγουμε για εσένα.

    Πατώντας "ΕΓΓΡΑΦΗ" αποδέχεσαι τους Όρους χρήσης και Πολιτικής Απορρήτου.