Η Μαίρη Χρονοπούλου μίλησε στο «Πρωινό», με αφορμή τον θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη σε ηλικία 76 ετών.

Όπως είπε η ηθοποιός, δεν αντέχει με τόσες απώλειες γύρω της και λυπάται φοβερά για όσα συμβαίνουν.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη Χρονοπούλου εξομολογήθηκε: «Τυχερός μες την ατυχία του, με την ανακοπή. Έχω πάθει απλώς σοκ με το θανατικό που έχει πέσει γύρω μου, δεν αντέχω άλλο. Πολύ θανατικό, δεν αντέχω. Έχω αγριευτεί με το θανατικό. Λυπάμαι φοβερά, δεν αντέχω άλλο. Ο ένας καταπίνει τον άλλον».

Να θυμίσουμε ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της για την απόφαση να οργανώσει τα πάντα για τη κηδεία της: «Το τέλος έρχεται. Αυτά τα έχω οργανώσει όλα. Πιστεύω αιρετικά. Εμένα δεν θα με πάνε στην εκκλησία να ακούσω εκείνες τις φρικτές λέξεις. Ο δικός μου πνευματικός θα πει τις προσευχές που λέω κάθε βράδυ κι όσα έχω διαλέξει και μετά θα με κάψουν.
Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω την πιο πλούσια κηδεία του κόσμου. Ζήτησα από την αγαπημένη μου φίλη Ευανθία Ρεμπούτισκα μία χάρη, να μου γράψει ένα μικρό ρέκβιεμ μουσικό. Θα έρθει στην Ριτσώνα και με το υπέροχο κόκκινο βιολί της θα μου παίξει αυτό το κομμάτι πριν από την καύση. Αισθάνομαι αυτοκράτειρα με αυτό και μου αρέσει».