Ο πρώην γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης, υπέβαλε χθες, Τετάρτη 17 Ιουλίου, το βράδυ την παραίτησή του ενοχλημένος από τις ανακατατάξεις του σταθμού.

Η αλλαγή του προφίλ του Star είχε δρομολογηθεί τον τελευταίο καιρό καθώς είχαν δημοσιοποιηθεί συμφωνίες με τους Νίκο Χατζηνικολάου, Μάρα Ζαχαρέα, Πόπη Τσαπανίδου και άλλους συντελεστές που έδιναν χαρακτήρα ενημερωτικό στο κανάλι της Νέας Κηφισιάς.

Στην πρόσφατη αναδιάρθρωση του καναλιού στα τέλη Ιουνίου, είχε λάβει τη θέση του συμβούλου του προέδρου για θέματα ενημέρωσης ενώ είχε παραμείνει επικεφαλής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

Τη θέση του διευθυντή ειδήσεων έχει αναλάβει ο Κώστας Τσιακανίκας.

Στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού αναφέρονται τα εξής: «Το Star – Νέα Τηλεόραση Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα η συνεργασία του με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη.Η εταιρία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς.»