Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο μέρες πριν την πρεμιέρα της με το «Shopping Star» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Kατερίνα».
Μέσα σε όλα το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά και την σύγκριση μεταξύ τους αποκαλύπτοντας πως δεν έχει πάρει την ευχή της για το νέο της επαγγελματικό βήμα ωστόσο είναι σίγουρη ότι της την δίνει!
«Σύγκριση πάντα υπάρχει, η Βίκυ ήταν σε αυτό το project 7 χρόνια, έχει βάλει πραγματικά τη σφραγίδα της και τα πήγε καταπληκτικά. Εννοείται και θα γίνει σύγκριση, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν με αφορά. Δεν έχω πάρει την ευχή της, αλλά είμαι σίγουρη ότι μου τη δίνει. Νομίζω ότι οι συγκρίσεις είναι περιττές, ο κάθε άνθρωπος θα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Δείτε όσα δήλωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:
