Ο Γιώργος Καραμίχος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει στην ΕΡΤ,  για τον ρατσισμό που υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Οι Έλληνες είμαστε βαθιά ρατσιστές καθώς ακόμα μας ενδιαφέρει τι θα πει ο γείτονας. Έχουμε δρόμο ακόμα για το προνόμιο της αδιαφορίας, του να μη μας νοιάζει τι χρώμα μαλλί και τι φοράει ο γείτονας. Τα παιδιά μας είναι σε καλύτερη μοίρα, δεν τους νοιάζει η σεξουαλική ταυτότητα του άλλου», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο Γιώργος Καραμίχος είπε στη συνέχεια: «Δεν νιώθω κανένα ανταγωνισμό στο παιχνίδι και περνάω καλά. Προς το παρόν δεν θέλω να παρουσιάσω κάτι άλλο. Πριν το παιχνίδι είχα αρνηθεί πολλές προτάσεις. Μου αρέσει όταν σνομπάρω κάτι χρονιά, να το κάνω».

Τέλος, για τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης».