Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε το πρωί της Τρίτης 5 Νοεμβρίου μέσα από την εκπομπή της, τη συνέντευξη της Εριέττας Κούρκουλου στο «Στούντιο 4».
Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε το απόσπασμα για το πώς η Εριέττα Κούρκουλου διαχειρίστηκε το όνομα της οικογένειάς της και την οικονομική ευχέρεια.
«Η μητέρα μου και ο πατέρας μου στερούνταν για να μας πάνε σε ιδιωτικό σχολείο. Δεν τους περίσσευαν τα χρήματα. Όταν κατάλαβα ότι είχα το πιο μικρό σπίτι από τους συμμαθητές μου, είπα: δεν θα ήθελα να ξανακάνω πάρτι στο σπίτι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τη συνέντευξη της Εριέττας Κούρκουλου.
«Αυτό που είπε η Εριέττα, όταν σταμάτησε να έχει αυτή την ενοχή του πλούτου και είπε τουλάχιστον είμαι ένας άνθρωπος που έχω μια ευχέρεια οικονομική, αλλά μπορώ να τη χρησιμοποιήσω για να βοηθήσω κόσμο…και αυτό ήταν λυτρωτικό. Επειδή την γνώρισα και το καλοκαίρι στην Πάρο ήταν πολύ απλή, πολύ χαμογελαστή και τέτοιους ανθρώπους τους εκτιμώ ιδιαίτερα», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσμτσιλή.
