Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την Έλενα Χριστοπούλου. Οι δυο άλλοτε κολλητές φίλες και “οικογένεια” βρίσκονται στα “μαχαίρια”, με το μοντέλο να κατηγορεί την πρώην μάνατζερ της για ποσά και αμοιβές για τις οποίες δεν γνώριζε καθώς δεν της είχε δώσει τα απαραίτητα έγγραφα με τις αποδείξεις.
Πλέον η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία και ηττήθηκε στη μάχη των ασφαλιστικών, καλείται να παραδώσει άμεσα όλες τις συμβάσεις που είχε συνάψει από το 2019, για λογαριασμό της Ηλιάνα Παπαγεωργίου σύμφωνα με το ρεπορτάζ Άριας Καλύβα.
Μάλιστα, τώρα, η ομάδα των δικηγόρων, των λογιστών αλλά και ενός εξειδικευμένου τεχνικού σύμβουλου που θα ορίσει η πλευρά του μοντέλου, περνάει στην επόμενη φάση, θα βάλει στο μικροσκόπιο και θα “ξεσκονίσει” όλες τις συμφωνίες της 37χρονης με την άλλοτε στενή της συνεργάτιδά της προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχουν “μαύρες τρύπες” και απόκλιση στις αμοιβές που ελάμβανε.

Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, η μάνατζερ των επωνύμων, προέβαλλε ως επιχείρημα το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων στις συμφωνίες που είχε κλείσει για λογαριασμό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ζητώντας μάλιστα από το μοντέλο να υπογράψει συμφωνητικό εχεμύθειας προκειμένου να της παραδώσει τις συμβάσεις. Και αυτό το επιχείρημα, καταρρίφθηκε από το δικαστήριο που αποφαίνεται πως δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων, καθώς όπως αναφέρεται η κυρία Παπαγεωργίου, δεν αποτελεί κάποιο τρίτο πρόσωπο αφού “τα αιτούμενα συμβατικά κείμενα που βρίσκονται στην κατοχή της εταιρείας της κυρίας Χριστοπουλου, συνιστούν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα της κυρίας Παπαγεωργίου.
