Πλησιάζει ο καιρός για τη βάπτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λεόντα Πατίτσα. Σύμφωνα με
δημοσίευμα της «Real Life» τo ζευγάρι έχει προγραμματίσει τη βάπτιση του μόλις τεσσάρων μηνών γιου του, το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 19:30 στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο πολυτελές ξενοδοχείο Santa Marina στον Ορνό Μυκόνου.
Η Μαριέττα Χρουσαλά έχει αναλάβει την οργάνωση της βάπτισης, η οποία δεν θα έχει πολυτέλεια και χλιδή. Το στιλ θα είναι navy ενώ τα χρώματα που θα κυριαρχούν στο στολισμό τόσο στην εκκλησία όσο και στο χώρο της δεξίωσης θα είναι το μπλε σκούρο και το κόκκινο.Στο ίδιο ύφος είναι και τα προσκλητήρια που έχουν αρχίσει να μοιράζονται στους συγγενείας και φίλους των δύο οικογενειών.
Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει στο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου η δεξίωση όπου οι προσκεκλημένοι θα απολαύσουν τις δημιουργίες των chef του ξενοδοχείου, ενώ στη συνέχεια θα διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του dj.
