6/7/ – 12/7/15

ΚΡIΟI: από 21 Μαρτίου ως 19 Απριλίου


Από την Δευτέρα έως τις 7/7, αποφύγετε εντάσεις, διαφωνίες ή συναισθηματικές διακυμάνσεις με σύντροφο, φίλους, συγγενείς ή συνεργάτες.  Ειδάλλως, θα χάσετε την οικονομική ή την ηθική τους στήριξη που στο μέλλον θα έχετε ανάγκη.

Το τριήμερο 7 – 9/7 ενδεχομένως το κλίμα να είναι λίγο πιο πάνω από το σύνηθες ηλεκτρισμένο και να είναι πιο εύκολο να ανάψουν τα αίματα, ακόμα και με τους δικούς σας ανθρώπους.  Ωστόσο, εσείς κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην οδηγείστε σε ακραίες καταστάσεις.

Ενώ από τις 8–9/7, όντας πιο συναισθηματικοί και με γνώμονα την διασφάλιση των κεκτημένων σας έρχεται σαν μάνα εξ ουρανού η επέμβαση ενός νεαρού ανδρικού προσώπου που με τις ιδέες/προτάσεις του σας απαλλάσσει από σκέψεις /σκοτούρες που σας ταλαιπωρούσαν τον τελευταίο καιρό.  Παράλληλα μέχρι τις 23/7, αλλάζει το σκηνικό στο σπίτι σας όπου δέχεστε επισκέψεις ή φιλοξενείτε άτομα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον.

 

ΤΑΥΡΟI: Από 20 Απριλίου ως 20 Μαΐου


Από την Δευτέρα έως τις 7/7, μην αναλώνεστε σε καθημερινές λεπτομέρειες, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά  θα έχει  ως επακόλουθο να αγνοήσετε ή να χάσετε σημαντικές εξελίξεις που σχετίζονται με οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες.

Αφήστε τις φλυαρίες και τις πολυλογίες για μετά τις 9/7, καθώς η ανάγκη σας να μιλήσετε για οικογενειακά ζητήματα φαίνεται να σας μπλέκει σε περιπέτειες αν δεν επιδείξετε την ανάλογη αυτοσυγκράτηση σχετικά με το τι επιτρέπετε να πείτε και τι όχι πριν από την Πέμπτη.

Από τις 8 – 9/7 είναι μια πολλή καλή περίοδος για να αναδείξετε την πιο καλλιτεχνική πλευρά σας, ενδεχομένως κάποιο ταλέντο σε ποίηση, συγγραφή, ομιλία, ρητορική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής καλλιτεχνία.  Ταυτόχρονα έως τις 23/7, αποφύγετε συζητήσεις ή επισκέψεις που σας προκαλούν συναισθηματική φόρτιση, από την πίεση που σας ασκούν να πάρετε αποφάσεις σχετικά με εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΔIΔΥΜΟI: από 21 Μαΐου ως 21 Ioυvίoυ


Από τις 6-7/7,στην προσπάθεια σας να σταθεροποιήσετε ήνα ρίξτε νέες βάσεις στις πηγές των εσόδων σας, ίσως να μπείτε στην διαδικασία να πραγματοποιήσετε ριζικές αλλαγές στο καθημερινό σας περιβάλλον όπως να αλλάξετε εργοδότη, επαγγελματική δραστηριότητα ή ακόμη και τόπο κατοικία.  Ωστόσο, για να μην μείνετε στα κρύα του λουτρού προσπαθήστε να στηριχθείτε στις δικές δυνάμεις και δυνατότητες διότι ίσως να μην λάβετε την στήριξη που αναμένετε από ένα πρόσωπο.

 

Ενώ από 7-9/7, αποφύγετε να βάλτε μπροστά την υλοποίηση στόχων, αν προηγουμένως δεν έχετε εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα για το αποτέλεσμα τους. Ειδάλλως ετοιμαστείτε να επωμιστείτε το κόστος, που στην προκειμένη περίπτωση δεν θα περάσει απαρατήρητο.  Είτε θέλετε να το παραδεχτείτε είτε όχι έχετε μπει στην διαδικασία που σας απασχολεί έντονα ο οικογενειακός προϋπολογισμός, το πώς θα καταφέρετε να τον αυξήσετε ή το πως θα τα βγάλετε πέρα με τα ήδη υπάρχοντα.

Από 8 /7 και μέχρι την Πέμπτη, ικανοποίηση, χαρά και γιατί όχι ακόμα και υλική ανταμοιβή περιμένει εσάς που δραστηριοποιείστε στον χώρο των καλλιτεχνικών, υγείας ή γενικότερα παροχής βοήθειας προς τρίτους.

Παράλληλα για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες υπάρχει μια κινητικότητα προκειμένου να σταθεροποιήσετε τις πηγές των εσόδων σας.  Επίσης, ορισμένοι θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

 

ΚΑΡΚIΝΟI: από 22 Ioυvίoυ ως 22 Ιουλίου


Από την Δευτέρα και μέχρι τις 7/7, αποφύγετε διενέξεις, τσακωμούς, ή λογομαχίες με φίλους, συνεργάτες, συγγενείς ή με τα μέλη της οικογένειας σας, καθώς κάτι τέτοιο ενδέχεται να σας κρατήσει πίσω στην οργάνωση και στον σχεδιασμό των στόχων σας.  Εκτός των άλλων, αυτό το διάστημα χρειάζεστε συμμάχους και όχι αντιπάλους. Το σώφρον που έχετε να κάνετε είναι να οπλιστείτε με ψυχραιμία και υπομονή.

Το τριήμερο 7 -9/7 για να λέμε τα πράγματα, όπως έχουν θα νοιώθετε μια δυσφορία, θα αισθάνεστε ή μπορεί και όντως να συμβαίνει μια πίεση στα εργασιακά σας ή ακόμα και στο σπίτι από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.  Για να βγείτε αλώβητοι από αυτό εκτονώστε την ενέργεια σας με γυμναστική ή οτιδήποτε άλλο σας ηρεμεί.

Από 8 – 9/7 έχετε την συστράτευση της οικογένειας σε αυτά που επιδιώκετε, ωστόσο για να μπορέσουν να γίνουν πραγματικότητα θα πρέπει να είναι σαφή και να μην υπάρχουν μελανά ή σκιώδη σημεία.  Ταυτόχρονα μέχρι τις 23/7 πραγματοποιείτε μυστικές επαφές μέσω των οποίων προωθείτε σημαντικά θέματα όπως είναι προσωπικοί ή οικονομικοί στόχοι.

 

ΛΕΟΝΤΕΣ: από 23 Ιουλίου ως 22 Αυγούστου


Από τις 6-7/7, για να μην προσθέσετε περαιτέρω σκοτούρες στο μυαλό σας ας είστε προσεκτικοί και τυπικοί στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σας.  Διότι μπορεί να ανοίξετε παρτίδες με τον νόμο ή να υπάρξουν έκτακτα έξοδα για σπίτι ή δουλειά. Παράλληλα, δώστε την δέουσα προσοχή σε μετακινήσεις γιατί η κούραση και το στρες ίσως να σας οδηγήσουν στο να αγνοήσετε βασικούς κανόνες του κώδικα οδικής ασφάλειας.

Από τις 7 – 9/7 στα όποια σχέδια κάνετε ανεξαρτήτου αν είναι μεγαλόπνοα ή όχι φροντίστε να είναι ξεκάθαρα, με σαφή προσανατολισμό και όχι μόνο να υπάρχει η παρόρμηση για το καινούριο που επίκειται.

Ενώ από τις 8- 9/7 μέσα σε όλη αυτήν αναμπουμπούλα που επικρατεί οικονομικές εκκρεμότητες με σπίτι ή γενικότερα ανοικτοί λογαριασμοί για ακίνητη περιουσία που δεν είναι και τόσο διαφανείς είτε μπορούν να τακτοποιηθούν είτα να μπουν σε μια σειρά κάτι που σας κάνει να αναπνεύσετε με ανακούφιση.  Παράλληλα έως τις 23/7, κρατήσετε χαμηλό προφίλ και αποφύγετε υπερβολικές δηλώσεις για οικονομικά ή συναισθηματικά ζητήματα.  Επίσης, αυτό το διάστημα ίσως να αποκαλυφθούν κάποια μυστικά σε σχέση με φίλους ή τον/την σύντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟI: από 23 Αυγούστου ως 22 Σεπτεμβρίου


Από την Δευτέρα και μέχρι τις 7/7, προσπαθήστε να κάνετε παρέα με ανθρώπους με θετική ενέργεια διότι θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε στις απόψεις για προσωπική ζωή, παιδιά, σύντροφο, αδέλφια ή γενικότερα για το άμεσο περιβάλλον σας.

Το τριήμερο 7-9/7 δεν ενδείκνυται σε καμία των περιπτώσεων να αποκαλύψετε ή ακόμη και να βάλτε μπρος για να υλοποιήσετε επιθυμίες, που τόσο καιρό είχατε καταχωνιασμένες.  Συντονιστείτε με τις τρέχουσες εξελίξεις και αφήστε καταπιεσμένες ανάγκες για κάποια άλλη στιγμή.  Ειδάλλως θα αναγκαστείτε να αποχαιρετήσετε όλα αυτά που με τόσο κόπο έχετε χτίσει.

Από 8 – 9/7 φίλοι, γνωστοί ή γενικότερα άνθρωποι από τον κύκλο σας, σας εμψυχώνουν και σας κινητοποιούν, προκειμένου να προχωρήσετε σε συνεργασίες/συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε ταλέντα και ικανότητες που ούτε και εσείς οι ίδιοι φανταζόσασταν ότι είχατε.

Από τις 8/7 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες δίνετε το παρόν σε κοινωνικές εκδηλώσεις προκειμένου να προωθήσετε την καριέρα σας.  Αν και αυτό το διάστημα ευνοείστε στο να διευρύνετε το φιλικό σας περιβάλλον.  Ωστόσο αποφύγετε να επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος δηλαδή μην μένετε μόνο στην εικόνα γιατί όπως ξέρετε πολλές φορές ξεγελάει!  

 

ΖΥΓΟI: από 23 Σεπτεμβρίου ως 23 Οκτωβρίου  


Από τις 6-7/7 ας είστε προετοιμασμένοι για πιθανές αλλαγές στο καθημερινό σκηνικό και ιδιαίτερα στο σπίτι όπως με το να φεύγουν ή να έρχονται νέα πρόσωπα στην ζωή σας.  Ταυτόχρονα, ίσως να έρθουν στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες ή ζητήματα ακίνητης περιουσίας.  Εξαιτίας αυτού ίσως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες ή συγκρούσεις με τα μέλη της οικογένεια σας.

Αφήστε να περάσει και η 9η Ιουλίου και μετά κάντε την πρώτη κίνηση όσον αφορά σχέσεις/συνεργασίες επαγγελματικές ή ακόμη και προσωπικές.  Καθώς τότε θα είστε πιο ήρεμοι και με διαύγεια θα μπορείτε να δείτε πώς να κινηθείτε.  Η παρορμητικότητα και ο ενθουσιασμός της στιγμής το μόνο που μπορούν να φέρουν είναι συγκρούσεις και βιαστικές κινήσεις.

Από 8 -9/7 συνεργάτες, συνάδελφοι ή ακόμη και συνεταίροι σας δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι θα πρέπει να προχωρήσετε σε αλλαγές όσον αφορά την εργασίας σας.  Μεταβολές που έχουν να κάνουν με την εκτέλεση της δουλειάς, το αντικείμενο, το περιβάλλον ή ακόμη – ακόμη και τα πρόσωπα με τα οποία συνδιαλέγεστε σε αυτήν.

Από 8/7 έως 23/7, επικοινωνείτε είτε πηγαίνετε ή έρχεστε σε συναντήσεις με πρώτο θέμα των συζητήσεων σας την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ή την κοινωνική σας εγκαθίδρυση.  Ωστόσο, φροντίστε να μην διογκώνετε τα μηνύματα που δέχεστε. Επιπλέον, βρείτε τα κατάλληλα πρόσωπα για να εκφράσετε τις επαγγελματικές σας ιδέες και απόψεις, διαφορετικά μπορεί να σχολιαστείτε ποικιλοτρόπως για τις επιλογές σας.

 

ΣΚΟΡΠIΟI: από 24 Οκτωβρίου ως 22 Νοεμβρίου


Από τις 6-7/7, είναι πολύ πιθανόν να έρθετε σε αντιπαράθεση με αδέλφια, συγγενείς, γείτονες, φίλους και γενικότερα με το κοντινό σας περιβάλλον με αφορμή την επιπόλαια διαχείριση σε οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.  Εξαιτίας αυτού, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά έτσι ώστε να μην χάσετε την στήριξη τους καθώς στο μέλλον θα την έχετε ανάγκη. 

Το 3 ήμερο 7-9/7 μην ανακυκλώνεστε πάλι και πάλι γύρω από τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα, ιδιαίτερα σε πρόσωπα των οποίων έχετε την στήριξη, γιατί θα αγανακτήσουν.  Είναι λογικό να σας απασχολεί και να θέλετε να μιλάτε διαρκώς για αυτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και οι άλλοι μπορούν να είναι πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Από 8 – 9/7 μην μένετε απαθείς κινηθείτε για να πάρουν οι καταστάσεις και τα πράγματα την ροή που εσείς θα θέλατε, αφού έχετε και την ανάλογη συμπαράσταση από ανδρικό πρόσωπο νεαρής ηλικίας.

Από την Τετάρτη και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες μπαίνετε σε μια διαδικασία να δραστηριοποιηθείτε τόσο στο να αλλάξετε τα πλάνα για την ζωή σας όσο και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται τα πράγματα.  Ταυτόχρονα, γίνεστε πιο ειλικρινείς και συναισθηματικοί με φίλους και με οικεία πρόσωπα. 

 

ΤΟΞΟΤΕΣ: από 23 Νοεμβρίου ως 21 Δεκεμβρίου


Από την Δευτέρα και μέχρι τις 7/7, στην προσπάθεια σας να αποκτήσετε τον έλεγχο των πραγμάτων ίσως να οδηγηθείτε σε κάποιες υπερβολές και ως εκ τούτου να φτάσετε σε λάθος κατεύθυνση ή αποτελέσματα.  Αυτό σημαίνει ότι σε οικονομικά ή συναισθηματικά ίσως να υποστείτε ξαφνικά κάποιες αλλαγές ή μεταβολές.

Από 7 – 9/7 επιστρατεύστε και πάλι την ειλικρίνεια σας και πείτε όχι εκεί που βλέπετε ότι το πορτοφόλι σας αδυνατεί να ανταποκριθεί, ακόμη και αν κακοκαρδίσετε αγαπημένα πρόσωπα. Η ψυχική σας υγεία και ηρεμία αξίζει πολύ περισσότερα.

Από 8-9/7 μπορείτε να διευθετήσετε ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε και έχει να κάνει με κάποιο άρρωστο μέλος της οικογένειας ή κάποια περίπλοκή/μπερδεμένη κατάσταση που σχετίζεται με παιδιά, σύντροφό ή ακίνητη περιουσία.

Από τις 8/7 και για ένα δεκαπενθήμερο κινητοποιήστε προκειμένου να κλείσετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες ωστόσο φροντίστε να μην προβείτε σε ανακοινώσεις προτού δεσμευτείτε γραπτά.  Ενώ, σε επαφές ή σε συζητήσεις που θα κάνετε από εδώ και πέρα θα είστε πιο επιφυλακτικοί και καχύποπτοι.  Με αποτέλεσμα να ψάχνετε εις βάθος την κάθε πληροφορία που καταφθάνει στο κατώφλι σας.

 

ΑIΓΟΚΕΡΟI: από 22 Δεκεμβρίου ως 19 Iαvoυαρίoυ


Από τις 6-7/7, μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να εκνευριστεί ή να ενοχληθείτε από την συμπεριφορά των άλλων.  Καθότι, αυτή την περίοδο οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι σε τεντωμένο σκοινί  με αποτέλεσμα να απαιτούνται λεπτοί χειρισμοί για να μην καταστρέψετε σχέσεις ή συνεργασίες που στο μέλλον θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Το τριήμερο 7 -9/7 ενδεχομένως τα μέλη της οικογένειας σας να μην συμφωνούν με προσωπικά σχέδια, που έχετε κατά νου.  Αυτός όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να πυροδοτήσετε την όποια ασυμφωνία και να φτάσετε στο άλλο άκρο.

Από 8-9/7 παραμερίστε για λίγο την λογική, αφήσετε κατά μέρος ντροπές, εμπόδια ή δισταγμούς, έτσι ώστε να επιτρέψετε σε ταλέντα, ικανότητες και δεξιότητες να αναδυθούν.  Μην ξεχνάτε δεν είστε μόνοι σας υπάρχουν άνθρωποι που σας πιστεύουν και σας στηρίζουν.

Από την Τετάρτη και μέχρι τις 23/7, επικεντρώνεστε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τα μελλοντικά σας βήματα δηλαδή τι πορεία θα ακολουθήσετε, όπως επίσης σας προβληματίζουν και θέματα πρακτικά και εργασίας, υποθέσεις τις οποίες αποφασίζετε να μοιραστείτε με τους κοντινούς σας ανθρώπους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟI: από 20 Iαvoυαρίoυ ως 18 Φεβρουαρίου


Από την Δευτέρα έως τις 7/7, φροντίστε η υπερβολική χαρά, η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός που θα σας διακατέχουν λόγω της συναναστροφής με άλλους, να μην σας κάνουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σας βιαστικά.  

Το τριήμερο 7 – 9/7 απαιτείται εγρήγορση και όχι επιπολαιότητες και βιασύνες τόσο σε αυτά που λέτε, γράφετε, επικοινωνείτε όσο και σε μετακινήσεις.  Πάρτε το χρόνο σας και κάντε τα πράγματα με τον δικό σας ρυθμό.

Από 8-9/7 μπορείτε να δείτε και οικονομική αναπτέρωση στο πορτοφόλι σας, καθώς χρήματα θα σας έρθουν ή νέες συμφωνίες θα συνάψετε όσον αφορά καλλιτεχνικές, εικαστικές δραστηριότητες ή επαγγέλματα παροχής βοήθειας και προσφοράς προς τρίτους.  Ωστόσο, σε περιπτώσεις που αφορούν ανάληψη νέας δουλειάς μην αφήσετε τίποτα μετέωρο ξεκαθαρίστε το οτιδήποτε, καθώς ασάφειες και μισόλογα δεν συγχωρούνται.

Από τις 8/7 και για τις επόμενες δεκαπέντε μέρες θα υπάρξει μια κινητικότητα σε εργασιακά ή καθημερινά ζητήματα προκειμένου να ρυθμίσετε εκκρεμείς υποθέσεις. Εκτός των άλλων θα έχετε και μη εμφανή στήριξη για αυτά αλλά και παράλληλα με αυτά μπορείτε να απολαμβάνετε τις χαρές της ζωής.

 

IΧΘΕIΣ: από 19 Φεβρουαρίου ως 20 Μαρτίου


Από τις 6-7/7, φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια στην συμπεριφορά σας προς άλλους, καθώς μια τέτοια συμπεριφορά θα έχει άμεσες επιπτώσεις στην καθημερινότητα σας.  Ακόμη, για χάριν της προσωπική σας ζωή ή της επιθυμίας του να το ρίξτε έξω μην θυσιάσετε κόπους και προσπάθειες προηγούμενων καιρών.

Από 7 – 9/7 ας είστε πιο φειδωλοί και εγκρατείς σε απαιτήσεις και επιθυμίες παιδιών και συντρόφων.  Δείτε αυτά που θέλουν πιο ψύχραιμα και με διαύγεια και μετά αποφασίζετε για το τι αξίζει να υλοποιήσετε και τι όχι

Από 8-9/7 ενδεχομένως να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο ή η ενασχόληση σας με κάποιο χόμπι ή νέα επαγγελματική δραστηριότητα, τα οποία θα κρατηθούν και μυστικό από την πλευρά σας, θα σας αναζωογονήσουν.  Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση αποφύγετε μπερδεμένες και περίεργες καταστάσεις.

Από την Τετάρτη και για ένα ολόκληρο δεκαπενθήμερο ο νους θα στρέφεται γύρω από επιθυμίες και θέλω.  Εξαιτίας αυτού ίσως να έχετε την τάση να επικεντρώνεστε μόνο σε πράγματα που σας γεμίζουν χαρά ή σας κάνουν να διασκεδάζετε.


 

Από τη Δήμητρα Βγενοπούλου, απόφοιτη οικονομικής σχολής – Αστρολόγος




www.astro4u.gr