Συνεχίζει τις διακοπές της στο «Νησί της Αποκάλυψης», την Πάτμο η Έλλη Στάη και ο φακός του περιοδικού You για μια ακόμα εβδομάδα δεν μπορεί να μείνει αδιάφορος στη θέα του γυμνασμένου της κορμιού.
Στην Πάτμο βρέθηκε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος επισκέφτηκε την πρώην γυναίκα του μιας και διατηρούν άψογες σχέσεις και πέρασαν όμορφες στιγμές με τα παιδιά τους. Εκεί συναντήθηκε τυχαία με την δημοσιογράφο.
Συγκεκριμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος βρισκόταν στην ίδια παραλία με τα παιδιά του και την Τζένη Μπαλατσινού και όταν είδε τη δημοσιογράφοι πλησίασε κοντά και κάθισε μαζί της στην ξαπλώστρα σύμφωνα με το φωτορεπορτάζ του περιοδικού. Οι δυο τους συζήτησαν για μελλοντικά τηλεοπτικά τους σχέδια μιας και ο Πέτρος, όπως όλα δείχνουν θα είναι στον Alpha την νέα χρονιά!

