Η “χρυσή” κληρονόμος το περασμένο Σαββατοκύριακο έχασε το κινητό της τηλέφωνο και πρόσφερε 5.000 δολάρια (περίπου 3.700 ευρώ) σε όποιον το βρει και της το παραδώσει.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η Αθηνά Ωνάση βρισκόταν με τον σύζυγό της για αγώνες στη Βαρκελώνη, όταν την Κυριακή διαπίστωσε πως είχε χάσει το κινητό της. Τότε πραγματικά πανικοβλήθηκε, καθώς σε αυτό ήταν αποθηκευμένες τηλεφωνικές επαφές της, φωτογραφίες και video που δεν ήθελε να δουν το φως της δημοσιότητας.
Με δεδομένο, ότι το τελευταίο διάστημα η κλοπή και η δημοσίευση προσωπικού υλικού διάσημων βρίσκεται σε έξαρση, η Αθηνά φοβήθηκε μήπως της συμβεί το ίδιο. Ωστόσο, πιο ψύχραιμος ο σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα ανάρτησε μέσω της σελίδας της βραζιλιάνικης ομάδας ιππασίας μια ανακοίνωση για το κινητό και την αμοιβή που δίνεται και το τηλέφωνο επέστρεψε στον ιδιοκτήτη.
Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα πως όταν βρήκαν το τηλέφωνο της Αθηνάς, της το επέστρεψαν χωρίς να πάρουν το υπέρογκο ποσό της αμοιβής.
