Με μια συγκινητική πράξη θα «ευλογήσει» τη βάφτιση του μονάκριβου γιου της η Ευδοκία Ρουμελιώτη. Μετά από κοινή απόφαση με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη, αντί για δώρα και αντί για πάρτι, θα συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό που θα δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
«Έχουμε σκεφτεί, αντί να κάνουμε κάποιο πάρτι, τα χρήματα να τα δώσουμε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξαιτίας της κρίσης που περνάει η χώρα μας κινδυνεύει να μην υπάρχει πια. Για μένα είναι αδιανόητο να υπάρχει κόσμος που να έχει ανάγκη, να χάνει τη δουλειά του και εγώ να κάνω πάρτι» εξήγησε στη Real η ηθοποιός.
Όσον αφορά το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους, η Ευδοκία Ρουμελιώτη θα προσπαθήσει να βρει ένα, που θα τιμάει και τη μνήμη της μητέρας της.
«Πραγματικά ακόμα στο πρώτο όνομα δεν έχουμε καταλήξει. Σίγουρα σαν δεύτερο όνομα θα βάλω της μητέρας μου από το Βασιλική, αλλά ελπίζω να κάνω και ένα κοριτσάκι και να το πούμε Βασιλική» αποκάλυψε η ευτυχισμένη μητέρα.
Το μυστήριο θα τελεστεί στα μέσα Σεπτεμβρίου στα βόρεια προάστια με λίγους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
