Χαμός επικρατεί στα social media με τη νέα εφαρμογή Dubsmash, που μπορείς να κάνεις «θαύματα» γέλιου με τη φωνή σου.

Οι επώνυμοι του εγχώριας και διεθνή showbiz έχουν πάθει παροξυσμό με το χιουμοριστικό παιχνίδι του διαδικτύου, και ο ένας μετά τον άλλον ανεβάζουν βιντεάκια με ατάκες άλλων συναδέλφων τους, ή προτάσεις από κινηματογραφικές ταινίες που έχουν μείνει στην ιστορία.

Και ενώ πριν από λίγες μέρες απολαύσαμε την Jennifer Lopez και την Ελένη Φουρέιρα, σειρά είχε ο Λευτέρης Πανταζής να μας λέει καλησπέρα ως άλλος Βασίλης Καρράς.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής, χαλαρώνοντας στο σπίτι του εν αναμονή της ανακοίνωσης της νυχτερινής του συνεργασίας, που θα προκαλέσει μεγάλη ταραχή στην αθηναϊκή διασκέδαση, θέλησε να το διασκεδάσει, χαρίζοντας στιγμές γέλιου.