Έκθεση με φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana από τον τελευταίο χρόνο της ζωής της

Έκθεση με φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana από τον τελευταίο χρόνο της ζωής της

Τα παιδιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, William και Harry με αφορμή τα 20 χρόνια από τον θάνατό της (31 Αυγούστου 1997), έχουν προγραμματίσει μια σειρά εκδηλώσεων.

Στις εκδηλώσεις αυτές περιλαμβάνεται και η έκθεση εντυπωσιακών φωτογραφιών, που τράβηξε ο φωτογράφος Mario Testino (φωτογράφος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας) το τελευταίο έτος της ζωής της πριγκίπισσας, ανάμεσα στις οποίες είναι και αυτές για το περιοδικό Vanity Fair, όπου η γοητευτική Diana έγινε εξώφυλλο τον Ιούλιο του 1997, ένα μήνα πριν κοπεί απότομα το νήμα της ζωής της.
Στις φωτογραφίες του διάσημου φωτογράφου, η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών, δείχνει ευτυχισμένη και ποζάρει στον φακό με κοντά μαλλιά και πλατύ χαμόγελο, χωρίς να γνωρίζει ότι η μοίρα έχει σκοπό να της παίξει το πιο άσχημο παιχνίδι.Η έκθεση των φωτογραφιών της αξέχαστης πριγκίπισσας θα γίνει στην πατρική της κατοικία στο Άλθορπ, στο Νορθχαμπτονσάιρ, εκεί που βρίσκεται και ο τάφος της, από την 1η Μαΐου μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες εκτίθενται μόνιμα στο μουσείο «Mario Testino» στη Λίμα του Περού, τόπο καταγωγής του νφωτογράφου, ενώ οι ίδιες φωτογραφίες είχαν εκτεθεί το 2005 στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Scroll To Top