Η αλήθεια πίσω από την απόφαση ζωής του Harry και της Meghan να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα!

Η αλήθεια πίσω από την απόφαση ζωής του Harry και της Meghan να παραιτηθούν από τα βασιλικά καθήκοντα!

 

Με μία από τις πιο σημαντικές και ανατρεπτικές ειδήσεις της νέας χρονιάς ήρθε αντιμέτωπη το βράδυ της 8ης Ιανουαρίου η Μεγάλη Βρετανία, αλλά και ο κόσμος των media απανταχού. Το πιο αγαπητό και αμφιλεγόμενο ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν την παραίτησή τους από τα βασιλικά καθήκοντά τους και την επιθυμία τους να γίνουν πλέον οικονομικά ανεξάρτητοι σε σχέση με το παλάτι.

Η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ

«Σήμερα η οικογένειά μου είχε πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις για το μέλλον του εγγονού μου και της οικογένειάς του. Η οικογένειά μου και εγώ υποστηρίζουμε απόλυτα την επιθυμία του Harry και Meghan να δημιουργήσουν μια νέα ζωή ως νέα οικογένεια. Αν και θα προτιμούσαμε να παραμείνουν μέλη της Βασιλικής Οικογένειας με πλήρες ωράριο, σεβόμαστε και κατανοούμε την επιθυμία τους να ζήσουν μια πιο ανεξάρτητη ζωή ως οικογένεια ενώ θα παραμείνουν ένα πολύτιμο κομμάτι της οικογένειάς μου», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Ο Harry και η Meghan έχουν καταστήσει σαφές ότι δεν θέλουν να εξαρτώνται από κρατικούς πόρους στη νέα τους ζωή. Έχει επομένως συμφωνηθεί ότι θα υπάρξει μια περίοδος μετάβασης στην οποία οι Sussexes θα περάσουν χρόνο στον Καναδά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πρόκειται για πολύπλοκα ζητήματα που πρέπει να επιλύσει η οικογένειά μου και πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα, αλλά ζήτησα να ληφθούν οριστικές αποφάσεις τις προσεχείς ημέρες», κατέληξε η βασίλισσα Ελισάβετ.

 Η απόφαση του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ «να σπάσουν την παράδοση» και να μην περάσουν τις γιορτές με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια ήταν, όπως φαίνεται, ο προάγγελος της παραίτησής τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα και της απόφασης να ζήσουν μακριά από το παλάτι.

Η απόφαση ζωής όπως όλα δείχνουν ήρθε από έναν πατέρα που ενδιαφέρεται και έναν σύζυγο που θέλει το καλύτερο για την οικογένειά του.

Το βίντεο που ακολουθεί αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από την παραίτηση-βόμβα του Harry και της Meghan:

Η τελευταία ομιλία του Harry ως ανώτερο βασιλικό μέλος...

Ο πρίγκιπας Harry στην τελευταία του ομιλία ως ανώτερο βασιλικό μέλος, τόνισε πως θα ήθελε να συνεχίσει να εργάζεται για τη βασίλισσα Ελισάβετ, αλλά δυστυχώς, κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο. «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και ένα μέρος που αγαπώ. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Μεγάλωσα, νιώθοντας την υποστήριξη από πολλούς από εσάς, αποδεχθήκατε τη Meghan με πολλή χαρά και βρήκα την αγάπη και την ευτυχία που ήλπιζα σε όλη μου τη ζωή» είπε ο Harry.

 «Ελπίζαμε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε τη βασίλισσα Ελισάβετ χωρίς δημόσια χρηματοδότηση αλλά αυτό ήταν ανέφικτο.Το αποδέχτηκα αυτό, γνωρίζοντας ότι δεν αλλάζει το ποιος είμαι ή το πόσο αφοσιωμένος είμαι. Αλλά ελπίζω να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι έπρεπε να συμβεί, πως θα κάνω ένα βήμα πίσω από την οικογένεια μου για να κάνω ένα βήμα εμπρός σε αυτό που ελπίζω να είναι μια πιο ειρηνική ζωή. Με φροντίσατε για τόσο πολύ καιρό όταν έχασα τη μητέρα μου, αλλά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι μια ισχυρή δύναμη και η ελπίδα μου είναι πως μια μέρα η συλλογική μας υποστήριξη μπορεί να είναι πιο ισχυρή» συνέχισε για να καταλήξει: «Θα συνεχίσω να είμαι ο ίδιος άνθρωπος που αγαπά την χώρα του και αφιερώνει την ζωή του στην υποστήριξη των αιτιών, των φιλανθρωπικών και στρατιωτικών κοινοτήτων που είναι τόσο σημαντικά για μένα. Κάνουμε ένα άλμα πίστης, σας ευχαριστούμε που μας δίνετε το θάρρος να κάνουμε αυτό το επόμενο βήμα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top