Το love story του Κώστα Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού

Το love story του Κώστα Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά! Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο του 2013 στις πρόβες της θεατρικής παράστασης «Ένα Παιδί Μετράει τα Άστρα». Στη συγκεκριμένη παράσταση, οι δυο τους υποδύονταν το ζευγάρι.

Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού παρά τα 47 χρόνια που τους χώριζαν ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2016 και έζησαν μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή, ώσπου ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός έφυγε από τη ζωή.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε δημαρχείο και η άφιξή τους εκεί είχε γίνει με έναν μοντέρνο τρόπο όπως ακριβώς είχε ζητήσει η Αλίκη Κατσαβού. Να θυμίσουμε πως είχαν πάει με το τζιπ οικογενειακού τους φίλου στο δημαρχείο.

Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν κουμπάρα ενώ στον γάμο ήταν η κόρη του ηθοποιού Σάντρα καθώς και η πρώην σύζυγός του, Έρρικα Μπρόγιερ.

«Θαύμαζα τον Βουτσά, αλλά ο Κώστας μού αποκάλυψε τον Κώστα. Έχει στοιχεία ανθρώπινα και σημαντικά, πέρα από την καλλιτεχνική του περσόνα.» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Αλίκη Κατσαβού.

Λίγο καιρό μετά, ήρθε στη ζωή ο μικρός Φοίβος, ο οποίος συμπλήρωσε την ευτυχία τους. Ο Κώστας Βουτσάς, μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν έχανε ευκαιρία και φρόντιζε να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με τον γιο του, ο οποίος τους είχε ξετρελάνει.

Όταν μάλιστα ο Κώστας Βουτσάς σε συνέντευξή του ρωτήθηκε «πώς είναι η ζωή σας από τη μέρα της γέννησης του γιου σας;»,  εκείνος απάντησε: «Ευτυχία, ευτυχία. Είμαι τρισευτυχισμένος! Μας έδωσε ζωή ο Φοίβος, μας έδωσε χαρά. Και τον έχουμε μαζί μας συνέχεια – χαίρομαι που είναι και ξύπνιο παιδί. Όλα τα παιδιά είναι ξύπνια βέβαια, βλέπουν τηλεόραση, έχουν τα tablets και την πληροφόρηση συνεχώς. Εμείς ήμασταν μπουμπούνες μπροστά στα σημερινά παιδιά.»

Ο Κώστας Βουτσάς με τον 3,5 ετών γιο του Φοίβο Βουτσά.

Η Αλίκη στάθηκε δίπλα του «βράχος» μέχρι την ώρα που ο σπουδαίος Έλληνας ηθοποιός έκλεισε για πάντα τα μάτια του.

Καλό Ταξίδι στον ένα και μοναδικό Κώστα Βουτσά.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top