Το concealer είναι σύνηθες πρόβλημα των γυναικών, καθώς πολλές παραπονιούνται ότι το concealer τους γκριζάρει, δεν καλύπτει, φωτίζει υπερβολικά, κάθεται στις λεπτές γραμμές κλπ.

Υπάρχουν κάποια μυστικά (όχι και τόσο μυστικά πλέον) που θα μας βοηθήσουν στην σωστή εφαρμογή του concealer!

Ποια είναι αυτά;

Σταθεροποιήστε το με λίγη πούδρα

Εφαρμόζοντας μικρή ποσότητα πούδρας στην περιοχή που έχετε απλώσει το concealer σας, αυτομάτως θα του χαρίσετε μεγαλύτερη διάρκεια και το αποτέλεσμα θα είναι πιο φυσικό. Προσπαθήστε να μην το παρακάνετε όμως με την ποσότητα της πούδρας.

Τοποθετήστε το στα σωστά σημεία

Το τρίγωνο στην εσωτερική γωνία των ματιών είναι συνήθως πιο σκούρο, οπότε καλό είναι να εστιάσετε σε αυτό το σημείο.

Επιλέξτε ένα προϊόν με ανάλαφρη σύνθεση

Εκτός από τη σωστή απόχρωση concealer είναι σημαντικό να επιλέξετε και την κατάλληλη σύνθεση για την επιδερμίδα σας, που δεν θα την επιβαρύνει και θα τη φωτίζει φυσικά.

Εφαρμόστε πρώτα την κρέμα ματιών

Ουσιαστικά, αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας γύρω από τα μάτια, ώστε να είναι σωστά ενυδατωμένη. Έτσι στη συνέχεια το concealer θα εφαρμοστεί σωστά.

Χρησιμοποιήστε τα σωστά εργαλεία

Αν δεν μπορείτε να απλώσετε εύκολα το concealer σας με τα δάχτυλά, καλό είναι να προτιμήσετε ένα λεπτό πινελάκι που θα σας χαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μην το παρακάνετε με την ποσότητα

Αν θέλετε το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό, τότε δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε μεγάλη ποσότητα από το προϊόν σας στα «προβληματικά» σημεία. Μερικές σταγόνες από το concealer σας αρκούν για να κάνουν τη διαφορά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!