Θύελλα αντιδράσεων για τις πανάκριβες μάσκες προστασίας που λάνσαρει η Kylie Jenner

 Θύελλα αντιδράσεων για τις πανάκριβες μάσκες προστασίας που λάνσαρει η Kylie Jenner

 

Εν όψει πανδημίας δεν ήταν λίγα τα fashion και beauty brands που δημιούργησαν ιδιαίτερες μάσκες προστασίας, αφού σε πολλές χώρες η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και η ζήτηση αυξημένη.

Ανάμεσα σε αυτά και η εταιρία της Kylie Jenner, η οποία αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά τη stylish μάσκες προστασίας, οι οποίες φέρουν πάνω το όνομά της ή τα χείλη, που αποτελούν και λογότυπο του brand της και κοστίζουν 14 δολάρια η καθεμιά.

Ωστόσο μετά την ανακοίνωση του λανσαρίσματος η Jenner δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από χιλιάδες κόσμο που την κατηγόρησαν πως οι μάσκες της είναι ακριβές και πως χρησιμοποιεί την πανδημία για να θησαυρίσει.

Πολλοί πρόσθεσαν πως δεδομένης της κατάστασης θα έπρεπε αν είχε κάνει δωρεά τις μάσκες σε νοσοκομεία και δομές που τις έχουν ανάγκη.

Ωστόσο πολύ την υποστήριξαν λέγοντας πώς Kylie Jenner χωρίς η ίδια να το έχει ανακοινώσει, είχε δωρίσει τεράστια χρηματικά ποσά, σε νοσοκομεία και σε οργανισμούς που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top