O αγαπημένος makeup artist της Kendall Jenner, Aidan Keogh αποκάλυψε όλα τα beauty μυστικά του μοντέλου.

Όπως είπε ο ίδιος: «Η Kendall προτιμάει να βάφει τα χείλη της κόκκινα, να βάζει πολλές στρώσεις mascara και να εφαρμόζει ελάχιστο foundation, ώστε να φαίνεται πιο φυσικό το τελικό look. Όλο αυτό τη διαφοροποιεί από τα κορίτσια της μόδας, που επιλέγουν τα smokey eyes και nude lips».

Διαβάστε παρακάτω όλα τα tips του makeup artist της διάσημης καλλονής, που της χαρίζουν πρόσωπο φωτεινό.

Δεν χρησιμοποιεί μόνο μια mascara

Αν θέλετε βλεφαρίδες τόσο τέλειες όσο της Kendall, η mascara είναι το κλειδί. Αλλά όχι μόνο μια. Χρησιμοποιήστε μια για το μήκος και άλλη μια για τον όγκο, για να πετύχετε βλέμμα σαγηνευτικό. Το τελευταίο βήμα περιλαμβάνει τον διαχωρισμό, για να δίνουν την εντύπωση ότι είναι πιο μεγάλες. Αφού, λοιπόν, απλώσετε την πούδρα και τις mascara χρησιμοποιήστε ένα ειδικό χτενάκι για βλεφαρίδες και περάστε τες με αυτό.

Εφαρμόζει πάντα primer

Είναι το μυστικό για να αποκτήσετε δέρμα λαμπερό, αλλά όχι λιπαρό. Αρχικά, εφαρμόζει μια ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια ένα primer σε μορφή gel, σε σημεία που η λιπαρότητα είναι πιο εύκολο να εμφανιστεί. Έπειτα, απλώνει το foundation και «κλειδώνει» το αποτέλεσμα με μια πούδρα.

Προτιμάει τα σκούρα foundations για να κάνει contouring

Ο makeup artist της Kendall Jenner χρησιμοποιεί foundations, που είναι αρκετά σκούρα και πλησιάζουν στις contour αποχρώσεις. Εφαρμόζει το προϊόν στα σημεία που θέλει να κάνει φωτοσκιάσεις και με ένα ειδικό πινέλο ή κι ένα νωπό σφουγγαράκι κάνει πολύ καλό blend.

Βάζει lip balm στα φρύδια

Αφού τα σχηματίσετε με ένα brow product, περάστε από πάνω τους λίγο lip balm, για να αποκτήσετε μια αξεπέραστη λάμψη, αλλά και για να τα κάνετε να μείνουν ανέπαφα όλη μέρα.

Δεν επιλέγει τις σκούρες αποχρώσεις στα χείλη

Η Kendall Jenner λατρεύει το κόκκινο κραγιόν και τα nude χρώματα, αυτά που είναι κοντά στο φυσικό των χειλιών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!