Ανακαλύψτε τις φθινοπωρινές αποχρώσεις στο μακιγιάζ!

Ανακαλύψτε τις φθινοπωρινές αποχρώσεις στο μακιγιάζ!
Το φθινόπωρο βρίσκεται προ των πυλών και ήρθε η ώρα να μάθουμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν φέτος στο μακιγιάζ.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι αυτό το φθινόπωρο η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στυλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.


Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που αποτελούν top trend και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και τι συνδυασμούς κάνουμε για να τα αναδείξουμε.

Δημιουργούμε smokey eyes με κεραμιδί, cherry σκιές, τονίζουμε το μάτι εσωτερικά με μαύρο μολύβι και τα συνδυάζουμε με nude χείλη.


Φέτος τα παστέλ χρώματα τα επιλέγουμε και τον χειμώνα. Από το γαλάζιο, μέχρι το γλυκό ροζ και κοραλί η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είναι πλούσια.

Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα στο μακιγιάζ των ματιών, επενδύστε σε ένα μπλε eyeliner. Οι πιο ξανθές προτιμήστε την ανοιχτή του απόχρωση, οι πιο μελαχρινές τη σκούρα. Αν πάλι δεν θέλετε cat-eye look, επενδύστε σε μπλε σκιά ιδανικά να περιέχει shimmer.

Το πορτοκαλί κραγιόν τείνει φέτος να γίνει all time classic όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια το κόκκινο. Ταιριάζει εξίσου σε καστανές αλλά και ξανθές και μπορεί να αναδειχθεί με έντονο ή απαλό μακιγιάζ στα μάτια.
Scroll To Top