Η Anastasia Soare, η δημιουργός του brand Anastasia Beverly Hills και brow expert, αποκάλυψε τη skincare routine που ακολουθεί καθημερινά ενώ ανέφερε και ποια beauty products χρησιμοποιεί.

«Έχω έμμονη με την περιποίηση του δέρματος! Χρησιμοποιώ πάρα πολλά προϊόντα. Καθημερινά χρησιμοποιώ τα: Epicuren’s Colostrum Cream, SkinCeuticals’ Physical Fusion UV Defense Sunscreen Broad Spectrum SPF 50, και ειλικρινά τίποτα άλλο από το Clé de Peau Beauté», είπε αρχικά.

Όσον αφορά τη βραδινή της ρουτίνα λέει: «Μου αρέσει να εναλλάσσω τα προϊόντα ομορφιάς μου για να εκπλήσσω την επιδερμίδα μου. Καθαρίζω πολύ καλά το πρόσωπο μου κάθε βράδυ με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και έπειτα εφαρμόζω την La Prairie Cellular Refining Lotion.

Μου αρέσει αυτή η κρέμα κυρίως για τη μυρωδιά της. Για να αφαιρέσω το μακιγιάζ των ματιών μου χρησιμοποιώ χρησιμοποιώ το Lancôme Bi-Facil Double- Action Eye Makeup Remover επειδή περιέχει λάδι και οι περισσότερες mascara και τα eyeliner που βάζω είναι αδιάβροχα. Είναι το μοναδικό που μου αφαιρεί όλο το μακιγιάζ από τα μάτια».

Το πρωί, αλλά μόνο το πρωί όπως τόνισε, προτιμά τα serum με vitamin C.

Τέλος η καλύτερη συμβουλή που δίνει σε όλες τις γυναίκες είναι να μην πηγαίνουν ποτέ για ύπνο χωρίς να ξεβαφτούν καθώς όπως λέει θα καταστρέψουν την επιδερμίδα τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!