Αντιηλιακή προστασία : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Αντιηλιακή προστασία : Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Ο ήλιος ασκεί στο δέρμα μας τόσο ευεργετική δράση (θερμότητα-σύνθεση vit.D, -μικροβιοκτόνο δράση), όσο και βλαπτική όπως ηλιακά εγκαύματα, φωτοδερματίτιδες , μέλασμα και γήρανση του δέρματος.

Τα αντιηλιακά δεν πρέπει να έρχονται στο προσκήνιο μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες άλλα είναι απαραίτητα για την προστασία του δέρματος από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου όλο το χρόνο. Η επιλογή ενός αντιηλιακού δεν θα πρέπει να γίνεται τυχαία και αυτό γιατί κάθε τύπος δέρματος ανάλογα με τις ανάγκες του διαφέρει, οπότε κρίνεται απαραίτητη η συμβουλή ενός δερματολόγου.

Είναι σημαντική η επιλογή του δείκτη προστασίας (SPF) που αναγράφεται στη συσκευασία διότι εξηγεί σε τι αναλογία το αντιηλιακό αφήνει την ακτινοβολία να περάσει.

Η σωστή χρήση του αντιηλιακού είναι απαραίτητη καθώς θα πρέπει να εφαρμόζεται μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο και θα πρέπει να ανανεώνεται κάθε δύο ώρες.

Στην ερώτηση πως μπορούμε να δεχθούμε από τον ήλιο μόνο τα καλά του, πέρα από το προφανές (έκθεση με φειδώ, σωστές ώρες της ημέρας και πάντα με αντιηλιακή προστασία), η απάντηση έρχεται μέσα από δύο πρωτοποριακές αγωγές ενίσχυσης της άμυνας του δέρματος που εφαρμόζονται στα Vivify.Η θεραπεία Dermagenesis είναι μια θεραπευτική αγωγή, που στηρίζεται στα θεραπευτικά οφέλη των ραδιοσυχνοτήτων αλλά και της κρυοθεραπείας. Η παράλληλη διαχείριση του δέρματος με υψηλής τεχνολογίας μηχανική υποστήριξη, σε συνδυασμό με μικρομοριακούς προϊοντικούς παράγοντες, τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος (ενισχύοντας έτσι την άμυνα του δέρματος), ενεργοποιεί τους επουλωτικούς και αναπλαστικούς μηχανισμούς  μέσω αύξησης της παραγωγής κολλαγόνου (άρα εξαλείφει τις ρυτίδες και τα σημάδια της φωτογήρανσης), ενώ ταυτόχρονα ανατροφοδοτεί το δέρμα σε υγρασία, ανακουφίζοντας έτσι από το αίσθημα τραχύτητας και αφυδάτωσης που συχνά αντιμετωπίζουμε το καλοκαίρι.

Η εξελιγμένη φροντίδα προσώπου με τη θεραπεία DNA Repair βοηθάει στην πλήρη αποκατάσταση της δομής της επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση πρόωρης γήρανσης και φωτογήρανσης.


Ενυδατώνει βαθιά το δέρμα και αποκαθιστά το οβάλ και τη δομή του προσώπου. Διεγείρει το ενζυματικό σύστημα που διαθέτει το δέρμα και επιδιορθώνει τις βλάβες του DNA των κυττάρων και της επιδερμίδα. Προσφέρει στο πρόσωπο ενυδάτωση και τόνωση, λάμψη και απαλότητα και τέλος βοηθάει στη φυσική βιοσύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Scroll To Top