Οι αποχρώσεις που μπορούν να αντικαταστήσουν το κόκκινο στο εορταστικό μανικιούρ

Οι αποχρώσεις που μπορούν να αντικαταστήσουν το κόκκινο στο εορταστικό μανικιούρ

 

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, οι περισσότερες από εμάς έχουμε στο μυαλό μας το εορταστικό μας μανικιούρ να είναι –τι άλλο- κόκκινο. Η αλήθεια είναι πως το κόκκινο χρώμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με κάθε τι εορταστικό, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο κλασικό όσο και μοντέρνο.

Ταυτόχρονα, το κόκκινο είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα μήκη και σχήματα των νυχιών, κάτι που ομολογουμένως το κάνει το πλέον περιζήτητο στις προτιμήσεις των γυναικών.

Σπάνια βαριέσαι το κόκκινο, είναι και αυτή μια από τις μαγικές του ιδιότητες. Το ερώτημα όμως που γεννάται είναι το εξής: τελικά η κόκκινη απόχρωση είναι πραγματικά αναντικατάστατη ειδικά όταν μιλάμε για festive περιποίηση άκρων, ή μπορούμε να έχουμε κάποια εναλλακτική λύση;

Ρωτώντας τους nail experts η απάντηση που λάβαμε ήταν σχεδόν κατηγορηματική: το κόκκινο μπορεί να αντικατασταθεί μόνο από τις ίδιες του τις αποχρώσεις. Κοινώς, το κόκκινο ναι μεν είναι η μοναδική επιλογή για ένα εορταστικό μανικιούρ, αλλά μπορούμε να παίξουμε με τις εναλλακτικές που προσφέρει το ίδιο.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ζητήσουμε από την τεχνήτρια που θα επισκεφθούμε να μας δείξει πιο σκούρες αποχρώσεις του όπως το μπορντώ ή το βουργουνδί που είναι και πιο χειμερινές ή να προτιμήσουμε λίγη λάμψη, glitter, κάποιο μίνιμαλ σχέδιο με μεταλλιζέ βερνίκι ή ένα ιριδίζον μανό που να προσφέρει για πιο glam αποτέλεσμα.

Επιμέλεια: Έλενα Φάκου

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top