Συνέντευξη στο Byrdie παραχώρησε το supermodel των 90s, Cindy Crawford, όπου αποκάλυψε τα μόνα 3 καλλυντικά που χρησιμοποιεί καθημερινά στο μακιγιάζ της.

«Τα βασικά για μένα είναι ένα stick που προσφέρει κάλυψη στο πρόσωπο όπως το «NARS Radiant Creamy Concealer», ένα προϊόν σε μορφή balm σε ένα χρώμα υγείας που απλώνω στα μάγουλα, τα βλέφαρα και τα χείλη μου, όπως το «Jones Road Miracle Balm» στην απόχρωση Tawny και μία μάσκαρα, όπως η «The Heroine Make Volume and Curl Mascara», είπε αρχικά.

Όσο για τη συμβουλή που έχει κρατήσει μετά από τα τόσα χρόνια συνεργασίας της με τους επαγγελματίες της ομορφιάς

«Έμαθα τόσες πολλά εκπληκτικά tips για τα μαλλιά και το μακιγιάζ από τους επαγγελματίες του είδους, αλλά πολλά από αυτά δεν τα χρησιμοποιείς εύκολα στην πραγματική ζωή. Μερικά από αυτά που μπορούν εύκολα να υιοθετηθούν από όλους είναι: Να προσέχεις να ταιριάζει η απόχρωση του foundation που έχεις με την επιδερμίδα σου και να κάνεις καλό blending, να χτενίζεις τις βλεφαρίδες σου ώστε (με μάσκαρα ή χωρίς) να μην σχηματίζονται αντιαισθητικοί κόμποι, να μην το παρακάνεις βγάζοντας τα φρύδια σου, ιδιαίτερα αν είσαι νέα, γιατί οι τριχούλες σε αυτό σημείο ίσως να μην μεγαλώσουν ξανά.

Αλλά, το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι δεν πρέπει να αφήνεις το μακιγιάζ σου να σε “φοράει”. Το καλύτερο κομπλιμέντο δεν είναι, “το μακιγιάζ σου φαίνεται υπέροχο”, αλλά το “εσύ δείχνεις υπέροχη”» κατέληξε η διάσημη καλλονή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!