Δεν πάει ο νους σας σε τι χρησιμεύει αυτό το προϊόν της Chanel

Δεν πάει ο νους σας σε τι χρησιμεύει αυτό το προϊόν της Chanel

Τα προϊόντα σε μορφή cushion έχουν γίνει πάρα πολύ δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, και μπορεί να σκεφτήκατε κι εσείς, και δικαιολογημένα, ότι αυτό εδώ πέρα θα είναι άλλο ένα προϊόν foundation σε compact μορφή με cushion.

Λάθος! Στην πραγματικότητα, το Chance Eau Tendre της Chanel είναι ένα άρωμα που μπορείς να το τρίψεις στην επιδερμίδα σου, χάρη στο roll-on της συσκευασίας, όπως ακριβώς δηλαδή κάνεις με τα αποσμητικά, μόνο που αυτό έχει πολύ πιο όμορφη συσκευασία.

Έχει αυτό το πολύ απαλό ροζ, ή millennial pink όπως το λένε όλοι αυτήν την περίοδο, που είναι τόσο γλυκό, και είναι όσο μικρή είναι μια compact πούδρα, ή ένα cushion foundation, οπότε μπορείτε πολύ εύκολα να το πάρετε μαζί σας στην τσάντα σας και να το φορέσετε όποτε το θελήσετε.

Το Chance Eau Tendre, μυρίζει σαν γκρέιπφρουτ και γιασεμί, όπως ακριβώς δηλαδή μυρίζει και το αντίστοιχο άρωμα της Chanel που ονομάζεται Chance και είναι μάλιστα πολύ δημοφιλές.

Το άρωμα είναι πολύ φρέσκο και νεανικό, οπότε αυτή εδώ η συσκευασία, του ταιριάζει γάντι.

Το applicator του κάνει πολύ εύκολη την εφαρμογή του, και μπορείτε πλέον να έχετε αυτό εδώ στην τσάντα σας, όταν θέλετε να έχετε μαζί σας το άρωμα σας, χωρίς να ανησυχείτε ότι ίσως αυτό σπάσει, ή χυθεί μέσα στην τσάντα σας και κάνει ζημιά.

 Είναι ότι πρέπει για ταξίδια, και θα το βρείτε στην τιμή των $70.

 

Scroll To Top