3 σούπερ tips για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας και μετά τις διακοπές!

3 σούπερ tips για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας και μετά τις διακοπές!

Ποια δεν θα ήθελε εξάλλου να είναι μαυρισμένη και με τροπικό αέρα για περισσότερο καιρό μετά τις διακοπές; Δείτε παρακάτω τα 3 tips για να διατηρήσετε το μαύρισμά σας και μετά τις διακοπές!


Κάντε τακτικά απολέπιση και κρατήστε το μαύρισμά σας αναλλοίωτο! Η απολέπιση απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βοηθά το μαύρισμά σας να διαρκέσει ακόμη περισσότερο. Μόνο μην το παρακάνετε και προσπαθήστε να απολεπίζετε το σώμα σας απαλά, με κυκλικές κινήσεις και με ένα ήπιο scrub που μπορείτε να φτιάξετε και μόνες σας στο σπίτι. Να θυμάστε πως μια φορά scrub την εβδομάδα είναι αρκετή για να κρατήσετε ατόφιο το λαμπερό ηλιοκαμένο σας χρώμα!Ενυδατωθείτε γιατί χανόμαστε. Η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας αλλά και του οργανισμού σας θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το ξεφλούδισμα και ως εκ τούτου να διατηρήσετε το μαυρισμένο σας χρώμα. Πιείτε άφθονο νερό, τσάι ή φυσικούς χυμούς και για να ενυδατώσετε extra το δέρμα σας εμπιστευθείτε κάποιο body lotion, για βαθιά ενυδάτωση. Τέλος, για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο και το αφήσετε να δράσει όλο το βράδυ αφού πέσετε για ύπνο!


Προσθέστε στο διατροφολόγιό σας και καταναλώστε συγκεκριμένες τροφές
που εκκρίνουν καροτίνη και βοηθούν στη διατήρηση της μελανίνης στο δέρμα. Τα καρότα, το σπανάκι και το πεπόνι είναι μερικά από τα φρούτα που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μαύρισμά σας ακέραιο!

Scroll To Top