Dior Stands With Women: Ο γαλλικός οίκος προασπίζει τη γυναίκεια ενδυνάμωση

Dior Stands With Women: Ο γαλλικός οίκος προασπίζει τη γυναίκεια ενδυνάμωση

 

Πριν από λίγες ημέρες, η Dior Parfum λάνσαρε τη νέα της καμπάνια «Dior Stands With Women», μια πρωτοβουλία που περιλαμβάνει μια εντυπωσιακή σύνθεση 10 γυναικών, από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα, οι οποίες μοιράζονται τις ιστορίες τους.

Το διάσημο γαλλικό fashion house, αποκαλύπτει μια σειρά σύντομων πορτρέτων σε μορφή φιλμ, όπου τις ακούμε να μας ταξιδεύουν στη δική τους ιστορία.

Θέλοντας να ενθαρρύνει τις γυναίκες να υποστηρίζουν τους εαυτούς τους και προτρέποντάς τις να μεταφέρουν αυτήν την ευθύνη και στις επόμενες γενιές, ο οίκος Dior εμπνέεται και αναπτύσσει μια σχέση δέσμευσης με το CTAOP (Charlize Theron Africa Outreach Project), προκειμένου να προωθηθεί η εκπαίδευση και η ενδυνάμωση των νέων χάρη στην υποτροφία Youth Leaders.  

Το πρόγραμμα χορηγεί ατομικές υποτροφίες για κάλυψη τετραετών διδάκτρως, διαμονής, βιβλίων και ταξιδιωτικών εξόδων, φορητού υπολογιστή, ατομικής καθοδήγησης και ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων. Το CTAOP Youth Leaders Scholarship έχει κάνει ήδη πραγματικότητα για 15 νεαρούς υποτρόφους το ταξίδι της ολοκλήρωσης της πανεπιστημιακής τους μόρφωσης.  

Σήμερα, η εταιρεία Christian Dior Parfums δεσμεύεται να καλύψει τις υποτροφίες για το επερχόμενο έτος 2021 για το πρόγραμμα CTAOP Youth Leaders Scholarship και για μια περίοδο 4 ετών.  

Ανακαλύψτε μερικές από τις πιο εμπνευσμένες ιστορίες από την καμπάνια:

Charlize Theron, ηθοποιός και παραγωγός

Γεννημένη στη Νότια Αφρική, η Charlize Theron επιστρέφει στις ρίζες της και διερευνά πώς η παιδική της ηλικία την ενέπνευσε να δημιουργήσει το Charlize Theron Africa Outreach Project. Η θεμελιώδης αποστολή του ιδρύματος είναι να κάνει τη διαφορά στην καταπολέμηση τον ΗΙV και του ΑIDS στη χώρα καταγωγής της.

Ξεκίνησε το έργο της το 2007, όταν ίδρυσε το CΤΑΟΡ, υποστηρίζοντας ένα δίκτυο φιλανθρωπικών οργανώσεων που εργάζονται για να εκπαιδεύσουν και να ενδυναμώσουν νεαρούς υποσαχάριους και συνέχισε να αναπτύσσεται από τότε.

Με γνήσιο συναίσθημα θυμάται τη συγκεκριμένη συνάντηση που την οδήγησε στο πρόγραμμα υποτροφιών CΤΑΟΡ Υοuth Leaders Scholarship, που τώρα υποστηρίζεται από το #diorstandswithwomen, όταν μια νεαρή γυναίκα σηκώθηκε και της είπε: «Δε θέλω αλλαγή το επόμενο έτος. Δε Θέλα αλλαγή τον επόμενο μήνα. Απλώς το θέλω σήμερα». Για τη γυναίκα που προσπαθεί συνεχώς να αποκαλύπτει, να ενθαρρύνει και να υποστηρίζει τούς ηγέτες του αύριο, αυτή ήταν μια αποκάλυψη.  

 

Cara Delevigne, ηθοποιός, μοντέλο και ακτιβίστρια

Η Cara Delevigne είναι μια από τις επιδραστικότερες νεαρές γυναίκες στον πλανήτη. Ένα έμβλημα της μόδας που γρήγορα εξελίχθηκε σε αστέρι της πασαρέλας και πρόσωπο διεθνών μαρκών, όπως του Dior σήμερα.

Μπροστά στην κάμερα, η νεαρή βρετανίδα ανακαλεί μνήμες από τότε που αμφισβητούσε συνεχώς τους αυστηρούς κανόνες και το στενό τζάκετ του σχολείου, καθώς και τυχόν περιορισμούς ή εμπόδια.

Παραδέχεται ότι δεν ήθελε να «ακολουθήσει το κοπάδι» και ταπεινά τοποθετείται ως μια κληρονόμος πρεσβύτερων με φεμινιστικές ιδέες που δε χωρούν απολογίες. Με καθαρή φωνή. γεμάτη ελπίδα και δύναμη επιβεβαιώνει με ένα σύνθημα που μοιράζεται με τους συνομηλίκους της ότι «είναι μια υπέροχη στιγμή να είσαι γυναίκα».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top